Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kdo vyhraje Motoráka měsíce za únor?

Anketa o Motoráka měsíce má před sebou další hlasování. V něm se ukáže, koho fanoušci zvolí za nejúspěšnějšího hráče v únoru, kdy Motor odehrál osm utkání. Rozhodnete se pro Reného Vydareného, Matouše Venkrbce nebo Václava Karabáčka?

#81 René Vydarený

Celou sezonu hraje stabilně, mužstvo se na něho může v každém zápase spolehnout. Navíc se mu začalo dařit i střelecky. V únoru se krásně trefil na ledě Slavie, poté parádní akcí rozhodl napínavý zápas se Vsetínem. Bude znovu jedním z klíčových obránců pro play off.

#19 Matouš Venkrbec

Na přelomu roku laboroval se zraněním, ale už pravidelně nastupuje a hraje ve velké formě. Kromě dobře odváděné práce v oslabení byl v únoru i jedním z nejproduktivnějších hráčů týmu, když za sedm odehraných zápasů posbíral šest bodů (2+4).

#8 Václav Karabáček

Blíží se play off a třiadvacetiletý útočník dává všem najevo, že bude připraven. Má velkou chuť do hry, začíná se více prosazovat i v produktivitě. Třemi body (1+2) rozhodl zápas na Slavii, bodoval i proti Vsetínu a Porubě.


Motorák, který od vás získá nejvíce hlasů, bude hostem rozhovoru s čtenáři. Došlé otázky Budějcká Drbna hráči položí. Autor nejzajímavějšího dotazu dostane dvě vstupenky k prohlídce Budějovického Budvaru, odměnou pro úspěšného hokejistu bude pětilitrový soudek lahodného piva Budweiser Budvar. Společné předání cen proběhne na ledě Budvar arény během následujícího domácího zápasu.

Kdo bude Motorákem února?

Celkem hlasovalo235 čtenářů

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Motor, Motorák měsíce, Budějovický Budvar, anketa, René Vydarený, Madeta Motor České Budějovice, HC Slavia Praha, VHK Vsetín, Václav Karabáček, Budvar aréna, HC RT Torax Poruba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdo vyhraje Motoráka měsíce za únor?  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.