Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Motor přišel o hlavního sponzora. Madeta po osmi letech budějcký hokej opouští

Mlékárenský koncern Madeta už nebude dále hlavním sponzorem budějckého Motoru. Na společné schůzce se na tom domluvilo vedení klubu a ředitel Madety Milan Teplý. Madeta sponzorovala Motor posledních osm let, minulou sezonu byla dokonce generálním partnerem.

Informaci o ukončení partnerství zveřejnil klub na svých webových stránkách. K rozhodnutí mělo dojít po vzájemné schůzce vedení Motoru s generálním ředitelem Madety Milanem Teplým. „Pan Teplý rozhodně dál zůstává hokejovým fanouškem, nicméně pro příští sezonu se rozhodl svou podporu zacílit na jiné projekty. Jeho podpora mládežnickému hokeji každopádně zůstane zachována. My to samozřejmě respektujeme a jsme kdykoliv připraveni na naši spolupráci navázat," vysvětlil obsah schůzky prezident klubu Roman Turek.

Mlékárenský koncern byl partnerem klubu dlouhých 8 let, v poslední sezoně dokonce generálním. „Pan Teplý nám v začátcích opravdu výrazně pomohl, nebýt jeho podpory, nebylo téměř možné v Českých Budějovicích hokej na profesionální bázi zachovat," vysvětluje vznik spolupráce generální manažer Stanislav Bednařík.

Tradiční spolupráci Motor v loňské sezoně povýšil tím, že uvedl Madetu v názvu klubu. „Do následující sezony nicméně Motor vstoupí už bez Madety,“ stojí v tiskové zprávě.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Motor, hokej, Madeta, extraliga, sponzor, Madeta Motor České Budějovice, Milan Teplý, Roman Turek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor přišel o hlavního sponzora. Madeta po osmi letech budějcký hokej opouští  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.