Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Hokejový obránce Bučko si vybojoval smlouvu v Českých Budějovicích

Hokejový obránce Martin Bučko uspěl na zkoušce v extraligových Českých Budějovicích a v nadcházející sezoně bude oblékat dres Motoru. Jednadvacetiletý slovenský reprezentant hrál naposledy v Pardubicích.

„Když jsem se před sezonou vrátil do Pardubic, viděl jsem, že si budu muset něco najít, protože bych tam hrál málo. Nakoupily totiž hodně obránců. Ozval se mi agent s tím, že bych mohl jít na hostování do Budějovic, že o mě mají zájem. Na nic jsem se tak neohlížel a rovnou šel na zkoušku. Mám velkou radost, že se to nakonec podařilo," uvedl Bučko na klubovém webu.

Odchovanec Martina odehrál v minulé sezoně za Dynamo včetně play off 31 zápasů, ve kterých si připsal jednu asistenci. Část ročníku strávil Bučko v první lize v dresu Vrchlabí. „Je to velká úleva. A myslím, že se to odrazí i na mojí hře, že už budu úplně v pohodě a budu hrát svoji hru," dodal účastník letošního mistrovství světa v Rize.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hcmotor.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, Bučko, Madeta Motor České Budějovice, Martin Bučko, HC Dynamo Pardubice, HC Stadion Vrchlabí, Mistrovství světa v ledním hokeji, Dinamo Riga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Bučko si vybojoval smlouvu v Českých Budějovicích  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.