Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Poslední předvánoční duel přinesl Motoru prohru

Motor na svém ledě vyzval svého olomouckého soka. Střelecky se ovšem trápil a dlouho nemohl najít recept na dobře chytajícího Konráda. Naopak soupeř se dostal do vedení v první minutě a až na pár sekund v něm byl de facto po celý duel. Českobudějovičtí hokejisté tedy fanouškům nenadělili kýžené tři body.

Českobudějovickému celku se nevydařil samotný vstup do utkání. Olomouc se již v první minutě dostala do vedení, a to konkrétně po brejku, který vedl David Krejčí. Hosté se tak rázem dostali na koně a snažili se o další vstřelenou branku, tentokrát však českobudějovická obrana odolávala. Motor mohl odpovědět v přesilovce, nicméně na Konráda v brance si prozatím nepřišel. S koncem periody mohl skóre srovnat Jiří Novotný, a to dokonce v oslabení. Bohužel pro něj a jeho tým byl Konrád i tentokrát úspěšný.

Motor se snažil o aktivní vstup do druhé třetiny, stále se mu však nedařilo najít potřebné střelecké štěstí. Smůlu mohl protrhnout Milan Gulaš, který jel nařízený samostatný nájezd. Jeho snažení ovšem taktéž branku domácím nepřineslo, Konrád mu totiž puk vypíchl. Pak se přeci jen ale jihočeští fanoušci radovali. Trefil se totiž Jindřich Abdul, vzápětí ale bylo po radosti. Olomouc za pár sekund skórovala a šla žpet do vedení. Z kruhu přesně vypálil Silvestr Kusko.

V poslední dvacetiminutovce musel Motor přidat. Snažil se obstřelovat Konráda, seč to šlo, nicméně na olomouckou defenzivu v čele s brankářem si nepřišel. Největší šanci měl pohotový Martin Beránek, který se hnal za kotoučem a ujel soupeři. Konrád byl ale o něco rychlejší a nakonec situaci vyřešil. Dvě minuty a pár sekund před koncem základní hrací doby odjel Dominik Hrachovina na střídačku. Nicméně hra v šesti Motoru nevyšla, naopak soupeř přidal finální zásah. Jan Káňa sjel před branku, dostal kotouč a neměl problém jej posunout za brankovou čáru.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Motor České Budějovice

Štítky hokej, motor, budějovice, Madeta Motor České Budějovice, SK Sigma Olomouc, David Krejčí, Jiří Novotný, Milan Gulaš, Dominik Hrachovina, Jan Káňa, Jindřich Abdul

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední předvánoční duel přinesl Motoru prohru  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.