Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Musíme v tom pokračovat, hodnotí výkon proti Liberci Jan Štencel

Jeden gól připravil, další sám dal. Dvoubodový obránce Jan Štencel má za sebou povedené utkání. Měl velký podíl na tom, že Motor zlomil sérii tří proher v řadě a na domácím ledě porazil liberecké Bílé Tygry 4:1. Navíc byl vyhlášen hráčem zápasu.

Honzo, jak hodnotíte vítězný zápas?
Samozřejmě pozitivně, vyhráli jsme doma a máme tři důležité body. Výborní fanoušci přišli opět v hojném počtu, pomohli nám k třem bodům do tabulky.

Je to důležitá výhra vzhledem k těm posledním nepovedeným výsledkům?
Ano, jelikož nesbíráme body venku, musíme sbírat všechno doma. To se nám dnes povedlo a musíme v tom v dalších zápasech pokračovat a přivézt konečně i nějaké body z venku.

Ve Vítkovicích se sice prohrálo, předvedená hra ale nebyla špatná, chtěli jste výkon z Ostravy přenést do dnešního zápasu?
Jojo, určitě. Měli jsme nějaké věci, které nám haprovaly v obraně, ale systém se trochu srovnal a dalo se to do kupy. Věci, které ještě v Ostravě třeba tolik nefungovaly, dnes vyšly dobře. Škoda, že jsme tam prohráli pouze o gól, to nás mrzí hodně. Dnes to bylo ale výborné a zaslouženě jsme brali tři body.

Může to být odrazový můstek k dalším zápasům?
Doufám, musí. Ty body potřebujeme. Všichni vidí, jak na tom jsme, potřebujeme každý bod a doma to musíme sbírat za každou cenu.

Zvyšoval jste na 3:1, jak se to seběhlo?
Bylo to myslím ještě v přesilové hře, byly tam věci, které máme nacvičené. Vyšlo to parádně. Viděl jsem, že všechny jiné možnosti mám zavřené. Příkras stál parádně před bránou, tak jsem zkusil vystřelit a tam, kam jsem mířil, to zapadlo.

Jak jste se po osobní stránce cítil? Byl jste vyhlášený hráčem zápasu.
No (usmívá se). Před zápasem jsem se cítil celkem hrozně, takže zápas dopadl o to lépe. Důležité jsou ale především ty body, které jsme získaly. Do úterního zápasu budeme moct jít ve větší pohodě, s klidnou hlavou a lépe můžeme zregenerovat. To je základ.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz | Zdroj hcmotor.cz

Štítky hokej, motor, extraliga, výhra, jan štencl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Musíme v tom pokračovat, hodnotí výkon proti Liberci Jan Štencel  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.