Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Pět opor Motoru včetně Milana Gulaše prodloužilo své smlouvy

Hned pět hokejistů Motoru prodloužilo smlouvu s jihočeským klubem. V Českých Budějovicích budou pokračovat Jan Strmeň, Ondřej Kachyňa, Roman Vráblík, Milan Gulaš a Mikuláš Hovorka.

Klub o tom informoval prostřednictvím svého webu. Vyjednávání o nových smlouvách se podle zástupců Motoru rozjela už dávno.

Na prodloužení smlouvy se dohodli reprezentant Mikuláš Hovorka, jeho kolega z obrany Ondřej Kachyňa, Roman Vráblík, který nedávno odehrál už 500. zápas za Motor, a takén brankář Jan Strmeň. Novou roční smlouvu pak podepsal i kapitán Banes Motoru České Budějovice Milan Gulaš.

„Náš tým se snažíme budovat s vizí na několik následujícíh sezon, proto jsem moc rád, že kromě osvědčených opor už máme podepsané i kluky, kteří mají podle našeho názoru velkou extraligovou perspektivu. Nebyla to jednoduchá jednání, protože o naše hráče byl a je velký zájem i z jiných klubů, o to víc jsem rád, že se všichni jmenovaní rozhodli spojit i další roky své kariéry s Motorem," uvedl v tiskové zprávě sportovní manažer klubu Jiří Novotný.

Klub dodal, že tím prodlužování kontraktů pro nadcházející sezonu nekončí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Banes Motor České Bujdějovice

Štítky hokej, motor, české budějovice, sport

Pět opor Motoru včetně Milana Gulaše prodloužilo své smlouvy  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.