Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hokejový souboj univerzit se po roce vrací do Budvar arény

PR článek

Po roční pauze opět poměří své síly hokejisté dvou českobudějovických vysokých škol: Jihočeské univerzity a Vysoké školy technické a ekonomické (VŠTE). Obhájí VŠTE své vítězství, nebo JU překvapí? Přijďte fandit ve středu 13. března od 18.30 do Budvar arény.

Pátý ročník Hokejového souboje univerzit proběhl v dubnu 2022 a fanoušci jsou po téměř dvou letech už pořádně natěšení. Bitva se odehraje na domácím ledě klubu HC Motor, a vy tak můžete sledovat tenhle jedinečný sportovní zážitek ve velkém stylu.

Nezapomeňte si koupit vstupenku, která platí kromě zápasu taky na afterparty v klubu K2. Lístky budou v předprodeji za 120 Kč a na místě za 150 Kč. Takže nezapomeňte – Budvar aréna, 13. března od 18.30 hodin.

Kde bude probíhat předprodej? Na VŠTE: ve Studentském klubu Céčko od začátku semestru (4. března) a na recepci Coworkingu VŠTE v centru města (křižovatka ulic Kněžská a Karla IV.) v otevírací době. Na Jihočeské univerzitě: ve Studentském klubu Kampa a v přízemí Akademické knihovny JU.

Pro další informace o prodejních místech sledujte sociální sítě VŠTE a Jihočeské univerzity, nebo facebookovou událost akce.

Ohodnoť článek

Štítky hokej, české budějovice, univerzita, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PINKOVA ALENA

AHOJ VŠICHNI
Nabízíme půjčky po celé ČR a SR a naše žádost začíná od 50 000 Kč/EUR až do 90 000 000 Kč/EUR Jsme seriózní a upřímní, je důvěra, že zde můžete udělat vše, proto nás neváhejte kontaktovat E-mail:> mhorackova04@gmail.com

Sobota, 24. února 2024, 12:28Odpovědět

Hokejový souboj univerzit se po roce vrací do Budvar arény  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.