Počasí dnes33 °C, zítra31 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Do Motoru přichází slovenský talent Matej Kašlík

Velmi zajímavou posilu hlásí Banes Motor České Budějovice! Útočnou vozbu jihočeského klubu posílí jedenadvacetiletý slovenský rychlík Matej Kašlík, který přichází ze Zvolena.

„Je to mladý a perspektivní hráč, který má skvělé bruslení a věříme, že se přesně hodí do systému a hokeje, který chceme hrát," zhodnotil stručně novou posilu sportovní manažer Jiří Novotný.

Kašlík je bývalý mládežnický reprezentant, který si hned třikrát zahrál na MS do 20 let. V uplynulé sezoně získal první zkušenosti i v dospělém národním týmu Slovenska a do poslední chvíle bojoval o účast na světovém šampionátu v Praze a Ostravě. Prošel mládežnickými kategoriemi ve Švédsku a v zámoří, vyzkoušel si i přípravný kemp v týmu NHL Colorado Avalanche a po návratu na Slovensko pomohl Zvolenu až do finále extraligy našich východních sousedů.

S Motorem podepsal talentovaný útočník roční kontrakt. Zároveň je tímto příchodem definitivní, že v Motoru po roce končí útočník Dominik Simon, kterému se sluší za odvedené služby na jihu Čech poděkovat.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz | Zdroj hcmotor.cz

Štítky hokej, Motor, posila, Matej Kašlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Motoru přichází slovenský talent Matej Kašlík  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.