Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

RHL se chystá na novou sezonu. Novinkou bude konfrontace se zahraničními týmy

Další sezona Rybníkářské hokejové ligy je na spadnutí. Největší amatérská soutěž na jihu Čech se chystá vstoupit již do své šesté sezony i s jednou novinkou. Hráči sehrají přátelská utkání s týmy hned z několika zemí. Celá soutěž se opět koná pod záštitou Hokejového centra Pouzar.

Právě v těchto dnech vrcholí přihlášky na následující sezonu. Termín pro přihlášení týmů a zaplacení startovného 2000 korun je do 31. srpna. Soutěž bude opět rozdělena na modrou a červenou skupinu. „Počet týmů bude ale v každé skupině omezený. Přihlášky je potřeba zaslat do konce srpna. Všechny potřebné informace najdou zájemci na našem webu,“ říká Jan Mojžíš, člen řídícího výboru a PR manažer RHL.

Nový ročník bude mít kromě tuzemských bojů také punc mezinárodní akce. Výběr RHL či jednotlivé týmy sehrají přátelská utkání se soupeři z Rakouska, Slovenska, Ruska, Kanady či USA. „Již nyní jsou naplánovány pevné termíny říjnových a listopadových zápasů s týmy z Vancouveru, Bostonu a Grazu,“ dodává Mojžíš. Hobby hokejisté či veřejnost se navíc mohou zdokonalovat v hokejové škole HC Pouzar, která se koná dvakrát týdně. Vše co se hokejisté naučí, mohou poté zužitkovat třeba i v RHL. „I díky hokejové škole se úroveň RHL pořád zlepšuje a láká stále více lidí,“ dodává na závěr předseda ligy Pavel Lískovec.

Veškeré informace o RHL najdete na www.rhl-hcp.cz.


Napsal Aleš Skok

Štítky hokej, soutěž, Česko, Vancouver Canucks, Boston Bruins, Rusko, USA, Rakousko, Kanada, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RHL se chystá na novou sezonu. Novinkou bude konfrontace se zahraničními týmy  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.