Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Přihlaste se na první výjezd Motorfans. Cílem je Ústí

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice mají za sebou sice dva venkovní zápasy, ale zatím bez výrazné oficiální podpory Motorfans. Ta by měla přijít v sobotu, kdy se hraje v Ústí nad Labem.

Oficiální fanklub klubu chce spustit další motoráckou horečku na stadionech soupeřů. V uplynulé sezoně se to bez problémů dařilo. „Výjezd do Ústí pořádáme autobusem. Sraz je v sobotu u Budvar Arény v 11:30,“ říká šéf fanklubu Pavel Vágner. „Odjezd je pak o 30 minut později.

Akce je pořádána pro širokou veřejnost a po zápasech v Havířově a Litoměřicích půjde o první oficiální výjezd fanklubu v nové sezoně. „Chtěli jsme naplnit autobusy i na první dva zápasy, ale jelikož se hrálo v týdnu a šlo o daleké cesty, nepodařilo se to,“ vysvětluje dále Vágner.

V Ústí nad Labem se hraje v sobotu a očekává se tedy naplnění kapacity. Cena výjezdu je 350 korun pro nečleny fanklubu. Pro členy je to pak 250 korun. „Máme i neoficiální junior fanklub a zde je cena 200 korun.

Hokejisté Motoru zvládli vstup do sezony 2015/2016 velmi dobře a bodovali ve všech třech zápasech. V Havířově vyhráli 5:2, s Prostějovem 7:2 a v Litoměřicích prohráli po nájezdech 4:5. Před zítřejším domácím utkáním se Slavií Praha je Motor se sedmi body druhý. 

Ústí nad Labem během uplynulých tří kol získalo šest bodů. Prohrálo jen v Jihlavě 1:4, ale doma porazilo Most 3:1 a Havířov 7:4. Je čas obrat poprvé Ústí o domácí body a vy u toho můžete být.

Zájemci o výjezd se mohou přihlásit prostřednictvím stránek www.motorfans.cz

Štítky HC Slovan Ústí nad Labem, Madeta Motor České Budějovice, HC AZ Havířov 2010, HC Stadion Litoměřice, Budvar aréna, HC Slavia Praha, HC Dukla Jihlava, LHK Jestřábi Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přihlaste se na první výjezd Motorfans. Cílem je Ústí  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.