Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Bývalý útočník HC Mountfield Radek Duda, by mohl být stíhán pro výtržnictví

Karlovarští policisté pokročili ve vyšetřování případu napadení chodce ze strany řidiče luxusního vozu značky BMW, ze kterého je podezřelý ještě nedávno extraligový hokejista Radek Duda. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví, řekl ve čtvrtek mluvčí policie Pavel Valenta.

 

„Karlovarský vyšetřovatel po prostudování spisu tento spisový materiál doplňuje pro další rozhodnutí ve věci výtržnictví řidiče osobního vozidla BMW. Další posun v objasňování případu lze očekávat ke konci příštího týdne,“ řekl mluvčí Valenta. Za výtržnictví hrozí pachateli až dva roky vězení.

Incident se stal před třemi týdny na přechodu pro chodce v Karlových Varech v ulici 1. Máje, kde řidič vozu BMW s pražskou registrační značkou málem přejel třiašedesátiletého chodce, který mu vstoupil do vozovky. Řidič pak vyskočil z vozu, chodci nejprve nadával a pak jej i fyzicky napadl. Motorista se hájí tvrzením, že chodec do jeho automobilu záměrně udeřil rukou. To ovšem chodec popírá a tvrdí, že se o auto otřel rukou v okamžiku, kdy uskakoval zpět na chodník. Chodec při útoku utrpěl oděrky v obličeji a byl ošetřen v karlovarské nemocnici.

Richard Benes

Štítky Radek Duda, BMW, Mountfield Hradec Králové, Vilém Bitnar, Karlovy Vary, Karlovarská krajská nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý útočník HC Mountfield Radek Duda, by mohl být stíhán pro výtržnictví  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.