Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Neděle 2. června 2024  |  Svátek má Jarmil
Bez reklam

FOTO: Vladivostok při zápasovém debutu ostudu neudělal

Nesmazatelně se do kroniky nově vzniklého týmu HC Admiral Vladivostok zapíše datum 6. srpna 2013. Ten den totiž sehráli hráči ruského celku z dálného východu premiérový zápas klubové historie. Stalo se tak v budějckém Hokejovém Centru Pouzar, kde jim vzdorovali úřadující mistři z Plzně.

Jelikož ve všech třetinách přátelského duelu padlo po jednom gólu na každé straně, o výsledku zápasu musely rozhodnout až samostatné nájezdy.

Dovednostní disciplína se lépe povedla extraligovým šampionům ze sezony 2012/2013, když svůj hattrick v rozhodující sérii zkompletoval Ondřej Kratěna a Západočeši tak vyhráli 4:3.

HC Admiral Vladivostok, který přijel do Českých Budějovic na týdenní soustředění před svou premiérovou sezonou v KHL, však rozhodně neudělal ostudu a po celý zápas na ledě hokejové arény Jaroslava Pouzara dokázal držet se špičkovým plzeňským mančaftem krok.

Štítky hokej, HC Admiral Vladivostok, Rusko, KHL, soustředění, nový tým, HC Škoda Plzeň, přátelské utkání, Admiral Vladivostok, Jaroslav Pouzar, Madeta Motor České Budějovice, Kontinentální hokejová liga, Ondřej Kratěna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Vladivostok při zápasovém debutu ostudu neudělal  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.