Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

HC Mountfield zve jihočeské kluby na extraligový hokej

Jelikož klubu HC Mountfield záleží na rozvoji a podpoře ledního hokeje v celých jižních Čechách, dovoluje si pozvat mladé hokejisty na utkání české nejvyšší soutěže mezi domácím týmem a Kometou Brno, které se uskuteční v neděli 20. listopadu od 15:40 hodin v českobudějovické Budvar aréně.

Chtěli bychom využít dřívějšího začátku utkání k tomu, abychom pozvali zejména také děti z Vašich oddílů a umožnili jim v doprovodu trenérů či dalších členů realizačních mužstev sledovat společně extraligový hokej. Udělejte si tak společný výlet či teambuilding a navštivte s celým týmem domácí utkání HC MOUNTFIELD za výhodné vstupné, které jsme speciálně připravili právě pro toto utkání.

Při hromadné objednávce minimálně 15 vstupenek je cena jednoho lístku výhodných 100 Kč. Rezervované vstupenky pro vás budou připraveny k vyzvednutí Vaší kontaktní osobou v kanceláři HC MOUNTFIELD pohodlně přímo před zápasem. 

V případě zájmu o využití této nabídky nás kontaktuje prostřednictvím níže uvedených kontaktů (p. Radek Papáček). Neváhejte se na nás obrátit také v případě jakýchkoliv dotazů.

Touto pozvánkou chceme podpořit mládežnický hokej v celých jižních Čechách a umožnit tak mladým hokejistům navštívit extraligové utkání v doprovodu jejich trenérů či dalších spolupracovníků a spolupodílet se tak na jejich sportovní výchově.

Věříme, že společné sledování extraligového utkání Vašim dětem může přinést zajímavý hokejový zážitek. V případě využité této speciální nabídky se navíc neváhejte obléci do vlastních týmových dresů a v hledišti tak také reprezentujte barvy svého klubu či oddílu. wink

Radek Papáček, tiskový mluvčí
mobil: 725 086 832, e-mail: papacek@hokejcb.cz

Štítky hokej, Mountfield Hradec Králové, Jihočeský kraj, HC Kometa Brno, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HC Mountfield zve jihočeské kluby na extraligový hokej  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.