Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokejová sezona odstartuje dnešní slavnostní akcí

Přestože extraligoví junioři Českých Budějovic svou soutěž rozehráli minulou sobotu doma proti Kometě Brno, HC Motor České Budějovice čeká debut v první lize až tuto středu. Dnes odpoledne se proto v areálu Budvar Arény uskuteční slavnostní zahájení sezony.

Akce uváděná sportovním novinářem a moderátorem Milanem Džubou začne v 15 hodin a bude probíhat jak na první a druhé ledové ploše zimního stadionu, tak i v jeho zázemí a na parkovišti před Budvar Arénou, včetně zastřešené spojovací části mezi oběma kluzišti.

„Chceme představit fanouškům a příznivcům jihočeského ledního hokeje nový klub zajišťující pokračování seniorské soutěže 1. ligy ČR, hráče A týmu, realizační týmy obou klubů a trenéry mládeže,“ říkají zástupci spolupořádajícího občanského sdružení HC České Budějovice.

V rámci zábavného hokejového odpoledne budou pro návštěvníky připraveny hry, ukázky vzorového tréninku jednotky hráčů, brankářů, exhibiční utkání, prezentace partnerů klubů a Města České Budějovice. Součástí akce bude rovněž nábor nových ´Motoráků´, v půl páté začne v průchodu mezi stadiony autogramiáda hráčů Motoru.

Od tří hodin se navíc otevře i oficiální klubový fanshop. „Pro naše fanoušky chystáme nové dresy i první vlaštovky v podobě klubových triček a drobnějších suvenýrů. Přijďte se obléct na sezonu do modro-žluté barvy,“ vzkazuje ředitel marketingu a PR Motoru České Budějovice Tomáš Kučera s tím, že otevřeno bude každý všední den od 13 do 18 hodin.

A každý, kdo přijde dnes odpoledne před Budvar Arénu, si může až do 18. hodiny pořídit v předprodeji na pokladně číslo 1 vstupenky na středeční prvoligový debut Budějčáků proti Havlíčkovu Brodu (17.30 hodin), zítra budou otevřeny ve stejném čase všechny čtyři pokladny.

„V pondělí ale bude prodej omezen jen na některé sektory - kvůli rezervacím permanentkářů. Ceny vstupenek jsou 120, 100 a 80 korun k sezení, lístek na stání pořídíte za 60 korun,“ dodává Kučera.

Štítky slavnostní zahájení hokejové sezony, HC České Budějovice, HC Motor České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, hokej, Budvar aréna, HC Kometa Brno, Tomáš Kučera, Česko, Džuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová sezona odstartuje dnešní slavnostní akcí  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.