Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Kašpařík končí v Motoru, stylem hry prý nezapadá do týmu

Útočník Pavel Kašpařík odchází z týmu HC Mountfield. Třiatřicetiletý hokejista nenastoupil v posledním utkání v Chomutově a s týmem se už dále nepřipravuje. „Bavili jsme se s trenéry, chtějí praktikovat určitý herní styl, do kterého jim Pavel nezapadá,“ řekl sportovní manažer Petr Sailer.

Zkušený centr na jihu Čech působil dvě poslední sezony. Na začátku letošní však Mountfield opouští. V současné době se Pavel Kašpařík připravuje individuálně.

„Je naším hráčem, vytvoříme mu podmínky, aby mohl nadále trénovat. Mužstvo ve čtvrtek jede k pátečnímu utkání do Třince, Pavel ale zůstane doma, na led půjde s juniorkou nebo v Písku. Zvážíme další varianty, jeho další budoucnost řešíme,“ uvedl Petr Sailer.

„Máme naznačenou nějakou cestu a Pavel Kašpařík do něj svým stylem hry nezapadá. Především ani pro budoucnost. Jsme přesvědčeni, že v takovém případě nemá cenu nic přetahovat, ani na nic čekat. Je třeba zdůraznit, že Pavel si tady odehrál své. To je nezpochybnitelné. Rozhodovalo ale čistě sportovní hledisko. Není to tak, že by udělal něco, kvůli čemu by byl vyřazen z kádru,“ doplnil trenér Jihočechů Peter Draisaitl.

Naopak k týmu se připojí útočník Ladislav Kohn, který by měl nastoupit poprvé v neděli 7. října v domácím utkání s Plzní. „Jeho příchod však s odchodem Pavla Kašpaříka nemá žádnou souvislost,“ vyloučil Petr Sailer.

ČTĚTE TAKÉ: Zkušený útočník Ladislav Kohn doplní kádr Mountfieldu

Tisková zpráva

Štítky Pavel Kašpařík, styl, Madeta Motor České Budějovice, Mountfield Hradec Králové, Petr Sailer, Piráti Chomutov, Ladislav Kohn, HC Oceláři Třinec, Česko, HC Škoda Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kašpařík končí v Motoru, stylem hry prý nezapadá do týmu  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.