Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Majitelé hokejového klubu jednali s budějckými radními

Velmi důležitá schůzka pro další fungování budějckého hokeje proběhla na dnešním zasedání Rady města, na kterou byli pozváni majitelé hokejového klubu ČEZ Motor České Budějovice. Oba subjekty mají velký zájem na tom, aby se místní hokej co nejdříve probudil ze zlého snu roku 2013.

Hlavním bodem jednání byla diskuse kolem budoucí koncepce hokeje v největším jihočeském městě. Nejdiskutovanějším tématem se stala situace kolem mládeže.

„České Budějovice byly dlouhá léta jednou z největších líhní českých hráčů pro NHL, KHL i reprezentaci. A právě výchova vlastních hráčů je naším cílem i pro budoucnost a stejně to vidí i zástupci města,“ popsal generální manažer Stanislav Bednařík rozhovory s radními.

„Nastavení budoucí spolupráce s občanským sdružením spravujícím mládež vidíme jako klíčovou my i radní. Prodiskutovali jsme ale i další problémy, které klub ve vztahu k městu musí řešit,“ doplnil Bednařík.

Dobrou zprávou je každopádně to, že radní projevili o budoucí fungování hokeje ve městě velký zájem a dohoda o spolupráci je na dobré cestě. Protože je ale celá problematika velmi složitá, dohodli se zástupci města i klubu na tom, že v polovině ledna dojde k další schůzce.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci žádají odstoupení správní rady HC České Budějovice

Tisková zpráva

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, jednání vedení klubu s městem, Rada města, České Budějovice, Madeta Motor České Budějovice, klub ledního hokeje, National Hockey League, Kontinentální hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitelé hokejového klubu jednali s budějckými radními  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.