Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Napětí stoupá. Rybníkářům vrcholí základní část

Ani v únoru se nepřestalo v Rybníkářské hokejové lize hrát. Sezona pomalu spěje do svého závěru, takže porce zápasů jsou větší a větší. Hned několik týmů Modré skupiny bojuje o přední příčky, naopak v Červené skupině se situace hodně vyjasňuje.

Na čele jsou stále hokejisté Nicotransu, kteří doposud neztratili jediný bod. Druhému Větřní odskočili již na šest bodů. Modrá skupina je poněkud méně přehledná. Na čele je sice HC Trendy, ale druhá Pekárna Srnín zaostává o tři body a má čtyři střetnutí k dobru.

Nejméně trestaným týmem Modré skupiny jsou hráči Motorfans. Pouhých osmatřicet vyloučení a průměr něco málo přes jedenáct trestných minut na utkání jim vynesl poukaz do Hokejové školy Pouzar a permanentku do Fitness Pouzar. V Červené skupině získali tyto ceny opět hráči Větřní s průměrem přes osm a půl trestné minuty na zápas.

Naopak v uličce hanby je v Modré skupině Tomáš Lískovec z HC Trendy, jelikož nasbíral už dvaaosmdesát trestných minut. Červené skupině stále „kraluje“ Jakub Babka, který má pořád pozastavenou činnost a chybí Ostrolovskému Újezdu.

Kanadské bodování této skupiny vede beze změny Jakub Kosař z Větřní, jenž je s devatenácti brankami i nejlepším střelcem. K tomu přidal tři asistence a má dvaadvacet bodů. Vlastimil Mikoláš z HC Turbo Turtles je jasným lídrem v Modré skupině. Nasbíral už čtyřiačtyřicet bodů a s pětadvaceti góly je, stejně jako Kosař, na čele tabulky střelců.

VÝSLEDKY ODEHRANÝCH ZÁPASŮ, DALŠÍ PROGRAM A STATISTIKY

V Rybníkářské hokejové lize rovněž padla branka s pořadovým číslem tisíc. Úspěch zaznamenal František Bláha z HC Meta. Historicky první výhry se dočkali i hráči Motorfans, když zdolali Ledenice těsně 5:4.

Webové stránky soutěže také v únoru obohatila hokejová burza, kde mohou jednotliví zájemci zdarma nabízet nebo poptávat nejenom jednotlivé vybavení, ale i spoluhráče na nesoutěžní zápasy a tréninky.

Štítky hokej, Větřní, Pekárna Srnín s.r.o., František Bláha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napětí stoupá. Rybníkářům vrcholí základní část  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.