Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Odečet bodů Motoru nehrozí, klub nepochybil

„Motor má problém! Českobudějovickým hokejistům hrozí odečet bodů za neoprávněný start hráče v první lize.“ S takovou zprávou přišel ve středu večer deník Právo. Jak ale Budějcké Drbně dnes potvrdil marketingový a PR ředitel Tomáš Kučera, ztráta bodů Jihočechům nehrozí.

Podle Práva má mít jednadvacetiletý útočník Jiří Bárta, který odehrál za Motor v této sezoně 36 mistrovských utkání, uzavřenou smlouvu se dvěma subjekty. „To souvisí s registračními zmatky po odstěhování Mountfieldu do Hradce,“ píše deník.

Z pohledu budějckého hokejového klubu, který v sobotu rozehrál nadstavbovou část sezony 2013/2014, takzvané play-out, ale k žádné chybě nedošlo a žádné odečty bodů Motoru nehrozí.

„Bárta má s Motorem uzavřenou a na Českém svazu ledního hokeje registrovanou smlouvu. Nastupoval tedy oprávněně. Údajně má ještě juniorskou smlouvu s HC České Budějovice, což by ale také nemělo nijak odporovat řádům. A i pokud ano, tak chyba rozhodně není na straně Motoru. Svaz potvrdil, že nám nic nehrozí,“ ujistil fanoušky Kučera.

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, odečet bodů, Jiří Bárta, Madeta Motor České Budějovice, Tomáš Kučera, Právo, Drbna.cz, Mountfield Hradec Králové, Český svaz ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odečet bodů Motoru nehrozí, klub nepochybil  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.