Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Petr Sailer bude od srpna sportovním manažerem HC Mountfield

Bývalý hokejový útočník Petr Sailer bude od srpna sportovním manažerem HC Mountfield. Informoval o tom v pondělí Radek Papáček, tiskový mluvčí HC Mountfield.

Sportovním manažerem HC MOUNTFIELD a.s. se s platností od 1. srpna 2012 stane Petr Sailer. Bývalý útočník bude do funkce jmenován na návrh předsedy představenstva a generálního manažera Zdeňka Blažka, jenž na svém zasedání schválilo představenstvo klubu.

„Cítil jsem, že je potřeba obsazení funkce sportovního manažera vyřešit a jít do sezony se zodpovědnou osobou za vedení sportovního úseku,“ uvádí Zdeněk Blažek.

Petr Sailer po skončení své aktivní kariéry po minulé sezoně v klubu dosud vykonával funkci asistenta sportovního manažera. „V období mimo hokejovou sezonu jsme měli možnost si ověřit, jak Petr Sailer po skončení aktivní kariéry může fungovat v jiné roli než hráčské. Petr v podstatě nyní sportovní úsek vedl. Postupně jsem na základě dílčích kroků získal pocit, že sportovní úsek pod jeho vedením může fungovat dobře, tak jsem se rozhodl jej navrhnout na jmenování sportovním manažerem,“ přibližuje generální manažer HC MOUNTFIELD a.s.

„Petr Sailer je vedením klubu pověřenou osobou za vedení sportovního úseku. Bude tak mít přímou zodpovědnost za naše sportovní výsledky. Myslím si, že tato transparentní struktura je důležitá také v komunikaci směrem k našim fanouškům, příznivcům a partnerům klubu,“ dodává Zdeněk Blažek.

Napsal René Machálek, Mediafax

Štítky Petr Sailer, Mountfield Hradec Králové, sportovní funkcionář, Zdeněk Blažek, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Sailer bude od srpna sportovním manažerem HC Mountfield  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.