Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Stávka v NHL? Mountfield je připraven jednat s hvězdami

Dohoda mezi vedením kanadsko-americké NHL a hráčskou asociací na podmínkách kolektivní smlouvy je stále v nedohlednu, a tak z úst hokejových příznivců stále častěji zaznívá slovo stávka. Jestli se bude i v letošním roce opakovat výluka NHL, která před osmi lety poslala do Evropy desítky špičkových hokejistů, možné posílení kádru nevylučuje ani HC Mountfield.

Podle oficiálně nepotvrzených informací Budějcké Drbny by mohli kádr Motoru doplnit dva útočníci a jeden obránce. Konkrétně se mluví o hráčích Phoenixu Coyotes Martinu Hanzalovi a Zbyňku Michálkovi, dres největšího jihočeského klubu by mohl v extralize oblékat také forvard Ottawy Senators Milan Michálek.

„Pokud by stávka v NHL skutečně nastala, samozřejmě se budeme na tuto situaci snažit zareagovat. Zaměřili bychom se však na dohodu o spolupráci pouze s našimi odchovanci či hráči, kteří mají ke klubu vztah. Jejich působení v týmu by totiž mohlo být atraktivní také pro naše příznivce a fanoušky,“ odpověděl sportovní manažer HC Mountfield Petr Sailer Budějcké Drbně na otázku, zda už je klub s nějakým hráčem v kontaktu.

Nechme se tedy překvapit, zda se v Budvar Aréně nějaká hvězda ze zámoří objeví, jestliže nejprestižnější hokejová soutěž světa na konci září opravdu nezačne.

Zdroj fotografie: coyotes.nhl.com

Štítky hokej, HC Mountfield, NHL, stávka, posily, Martin Hanzal, Milan Michálek, Zbyněk Michálek, National Hockey League, Mountfield Hradec Králové, Evropa, Arizona Coyotes, Madeta Motor České Budějovice, Ottawa Senators, Petr Sailer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stávka v NHL? Mountfield je připraven jednat s hvězdami  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.