Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Vstupenky na předkolo play-off zůstanou levnější

Na jihu Čech se bude opět po roce hrát play-off hokejové extraligy. HC Mountfield si vybojoval jistou účast v předkole a s omlazeným kádrem tak krok po kroku splnil svůj předsezonní cíl. Příznivci a fanoušci si navíc výjimečné zápasy budou moci vychutnat v rámci výhodného vstupného.

Vedení klubu totiž pro předkolo Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy ponechá ceny vstupenek ve stejné výši, na kterou je zlevnilo čtyři zápasy před koncem základní části. Klub tak chce poděkovat příznivcům za jejich podporu. Při pořízení balíčku na dvojutkání navíc příznivci získají další zvýhodnění.

Vstupenky na zápasy Česká pojišťovna play-off si nemusí kupovat ti příznivci, kteří si neváhali pořídit celosezonní permanentky. Po domácích zápasech v mezinárodním turnaji European Trophy se totiž nyní mohou těšit zdarma také na zápasy play-off, na které mají zajištěná svá oblíbená místa.

Budějcký HC Mountfield už před posledním kolem základní části, které sehraje dnes od 18.10 hodin doma proti Slavii Praha, ví, že sérii hranou na tři vítězná utkání začne v domácím prostředí. O soupeři se však rozhodne až po dnešních duelech.

Vstupenky na dvojutkání bude možné zakoupit dle kategorií na sezení v rozmezí od 200 do 350 Kč. Případné zbylé lístky na jednotlivá utkání budou v prodeji od 110 do 180 Kč.

Další informace najdete na oficiálních webových stránkách klubu.

Program zápasů

pátek 1. března 17.30 hodin HC Mountfield - ???
sobota 2. března 17.00 hodin HC Mountfield - ???
pondělí 4. března ??? ??? - HC Mountfield

Napsal Radek Papáček, tiskový mluvčí HC Mountfield

Štítky hokej, HC Mountfield, předkolo play off, zlevněné vstupenky, playoff, vstupenka, Mountfield Hradec Králové, Extraliga ledního hokeje, Česko, Generali Česká pojišťovna, European Trophy, HC Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupenky na předkolo play-off zůstanou levnější  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.