Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vyhrajte lístky a neplaťte na hokeji ani na fotbale

Žádné přetahování o fanoušky, ale vzájemná spolupráce. Kluby ČEZ Motor a SK Dynamo stojí o skvělou diváckou kulisu, a tak každý, kdo půjde tento týden na duel hokejistům proti Šumperku, bude mít vstup na šlágr Fotbalové národní ligy proti vedoucímu Hradci Králové úplně zadarmo!

Princip akce pro fanoušky obou sportů je velice jednoduchý. Každý příznivec, který ve středu navštíví zápas hokejového Motoru s Šumperkem, dostane po předložení vstupenky nebo permanentky do Budvar Arény v pátek na pokladnách stadionu na Střeleckém ostrově zdarma vstupenku na souboj Dynama s Hradcem Králové. Jinými slovy: jedna vstupenka (permanentka) z hokeje se rovná jedné vstupence na fotbal.

„Právě v tomto týdnu budou oba celky bojovat o důležité body. Pokud by Motor vyhrál, bude mít téměř jisté, že se vyhne baráži. My budeme chtít odčinit smolnou prohru v Sokolově a hráči jsou odhodláni do zápasu proti Hradci Králové dát naprosto všechno. Je to pro nás jeden z nejdůležitějších zápasů sezony a byli bychom rádi, kdyby nás přišli všichni sportovní fanoušci z jihu Čech podpořit,“ říká předseda představenstva budějckého Dynama Karel Poborský.

„Oba kluby se navzájem velmi podporují, fotbalisti chodí na hokej, hokejisti na fotbal a budeme rádi, když se k nám tentokrát přidá i větší množství našich fanoušků, kteří budou mít v pátek na Dynamo vstup zdarma,“ dodává generální manažer Motoru Stanislav Bednařík.

ČEZ Motor České Budějovice - Salith Šumperk, středa 19. března 2014 od 17.30 hodin

Pořadí skupiny o konečné umístění na 9. až 14. místě: 9. Ústí nad Labem (77 bodů), 10. Šumperk (77), 11. ČEZ Motor (75), 12. Kadaň (75), 13. Beroun (70), 14. Most (36).

SK Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové, pátek 21. března 2014 od 18 hodin

Tabulka Fotbalové národní ligy po 18. kole: 1. Hradec Králové, 2. Táborsko, 3. Ústí nad Labem, 4. Sokolov, 5. DYNAMO, 6. Varnsdorf, 7. Most, 8. Pardubice, 9. Žižkov, 10. Karviná, 11. Frýdek-Místek, 12. Zlín, 13. Třinec, 14. Vlašim, 15. Bohemians Praha, 16. Vltavín.

Soutěž o vstupenky na hokej

Díky soutěži s Budějckou Drbnou si navíc můžete na hokej vyhrát dvě vstupenky, které si mezi sebe rozdělí dva čtenáři rovným dílem, a vyrazit tak na oba sporty úplně zadarmo! K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středečního poledne následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Karel Poborský a Stanislav Bednařík společně oblékají dres hokejového týmu SKH Hluboká nad Vltavou. Správně je tedy možnost C.

Po jedné vstupence na dnešní utkání Motoru, a zároveň i volný vstup na páteční fotbal Dynama proti Hradci Králové, vyhráli čtenáři Esther Spieglerová a Jiří Tušl. Blahopřejeme!

Štítky hokej, ČEZ Motor České Budějovice, Salith Šumperk, 1. liga, play-out, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, FC Hradec Králové, Fotbalová národní liga, HC Dynamo Pardubice, vstupenka, 2. česká fotbalová liga, ČEZ, Madeta Motor České Budějovice, FK Baník Soko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte lístky a neplaťte na hokeji ani na fotbale  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.