Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Majitelé permanentek půjdou na fotbal či hokej zdarma!

Jelikož tuto neděli se bude hrát v Budějcích nejvyšší fotbalová i hokejová soutěž v těsném sledu za sebou, zástupci hokejového klubu HC Mountfield a fotbalového klubu SK Dynamo České Budějovice se dohodli na spolupráci, aby podpořili držitele permanentek, tedy své nejvěrnější příznivce.

„Během sezony dochází často k situaci, kdy fotbalisté a hokejisté hrají svá mistrovská utkání v jeden den, a proto jsme se rozhodli zvýhodnit držitele permanentek tak, že jim umožníme vstup zdarma na fotbal a hokej současně. Fotbalisté jsou na startu ligového jara, my v závěru základní části a před startem play-off, vrcholem hokejové sezony. Proto bychom právě nyní chtěli našim permanentkářům touto akcí poděkovat za jejich přízeň a podporu, které si nesmírně vážíme,“upřesňuje František Joun, generální manažer HC Mountfield.

„Skutečně chceme ještě více zvýhodnit naše nejvěrnější fanoušky, což jsou bezpochyby držitelé sezonních permanentek. Proto jsme se ve spolupráci s hokejovým klubem domluvili na tomto velmi atraktivním projektu. Doufáme, že to fanoušci ocení a vytvoří jak na fotbale, tak i hokeji velmi dobrou atmosféru,“doplňuje obchodní manažer SK Dynamo Radim Šupka.

„V případě, že se tento projekt osvědčí a fanoušci o něj budou mít zájem, tak určitě nebráníme pokračování i v následujících sezonách. O spokojenost a zážitek našich fanoušků nám jde především,“vysvětlují zástupci obou klubů.

Sportovní program v neděli 26. února v Českých Budějovicích nabídne prvoligový fotbal, kdy se SK Dynamo na Střeleckém ostrově utkání od 15 hodin s týmem Bohemians 1905. Na premiéru Tomáše Řepky před domácím publikem pak naváže extraligové utkání HC Mountfield – Rytíři Kladno, které v Budvar aréně začíná od 18.10 hodin.

Co tedy jednotlivé kluby nabídnou fanouškům fotbalu a hokeje? Dynamo vyhradí pro prvních 500 fanoušků hokeje (pouze majitele permanentek) místa na stadionu – tribuna Východ sektor G + H. Vstupenky budou moci získat na základě předložení permanentky na letošní sezónu 2011/2012 na pokladně číslo 6, která bude označena HC Mountfield.

Mountfield vyhradí pro prvních 500 fotbalových fanoušků (a opět pouze majitele permanentek) místo v ochozech Budvar arény. Vstupenky budou moci získat na základě předložení permanentky SK Dynamo na letošní sezonu 2011/2012 v sekretariátu HC Mountfield (vstup v průchodu mezi I. a II. ledovou plochou). Se vstupenkou na hokej pak fotbaloví příznivci dovnitř arény budou moci projít příslušnými vchody pro určitou vstupenku.

Přijďte tedy na fotbal i hokej včas, ať využijete této skutečně zajímavé nabídky!

Tisková zpráva SK Dynamo a HC Mountfield

Štítky fotbal, hokej, Mountfield Hradec Králové, SK Dynamo České Budějovice, HC Dynamo Pardubice, České Budějovice, vstupenka, Budvar aréna, Bohemians 1905, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitelé permanentek půjdou na fotbal či hokej zdarma!  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.