Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Budějcké volejbalistky dovolily Opavě ve dvou zápasech jen jeden set a na čele mají náskok 4 bodů

První volejbalová liga žen se blíží do finále a českobudějovické hráčky sehrály o víkendu další dva důležité zápasy. Do Budějc přijelo družstvo žen z Opavy.

I přes to, že Budějčandy v posledních dnech trápila marodka, kdy na oba zápasy chyběla nemocná blokařka Verča Švejdová a v sobotu se navíc zranily univerzálka Sandra Kotlabová a smečařka Míša Slabová, nepřipustila děvčata žádné překvapení a získala plný počet bodů.

Sobota 27. února 2016

VK ČEZ České Budějovice - SK p.e.m.a. Opava 3:0 (17, 9, 20)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kotlabová, Karvánková, Cimbálková, Slabová, Andrýsková - libero Tomanová. Střídaly: Nejedlá a Sebroňová. Trenér Milan Šimonek.


Neděle 28. února 2016

VK ČEZ České Budějovice - SK p.e.m.a. Opava 3:1 (-22, 19, 19, 22)

Sestava VK ČEZ České Budějovice: Marková, Kubíčková, Cimbálková, Karvánková, Slabová, Sebroňová - libero Tomanová. Střídaly: Nejedlá a Andrýsková. Trenér Milan Šimonek.


Tento víkend čekají volejbalistky Budějc dva velice důležité zápasy. Odjíždějí na zápasy do Brna, které ztrácí na budějcké družstvo 4 body. Děvčata tak mohou potvrdit své první místo v tabulce, stejně tak o něj ale mohou přijít.

Tabulka: 1. VK ČEZ České Budějovice (39 bodů), 2. VK Moravská Slavia Brno (35), 3. TJ Tatran Střešovice (26), 4. TJ Sokol Dobřichovice (22), 5. SK Opava (14), 6. VK Rokycany (8).

Autoři

Štítky Opava, ČEZ, VK Jihostroj České Budějovice, České Budějovice, Volejbal Brno, volejbalista, Česká obec sokolská, TJ Tatran Střešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké volejbalistky dovolily Opavě ve dvou zápasech jen jeden set a na čele mají náskok 4 bodů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.