Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přípravné zápasy začínají. Jihostroj se v úterý představí v Příbrami, doma poprvé 25. srpna s Prahou

První týdny přípravy na sezonu má Jihostroj za sebou a nyní nastává atraktivnější fáze – přípravná utkání! První duel sehrajeme v úterý 18. srpna v Příbrami, následně se představíme 21. srpna v Odolene Vodě. Na první utkání na domácí palubovce se mohou fanoušci těšit 25. srpna, kdy přivítáme ve Sportovní hale ambiciózní Lvy Praha. Ti budou naším soupeřem také v prvním domácím utkání základní části 8. října.

Trenéři budou v přípravných zápasech zkoušet různé herní varianty i tréninková cvičení, a proto se nebude pokaždé jednat o klasický zápas na tři sety. Pozornost bude upřena zejména na nové tváře, které se budou moct předvést trenérům i fanouškům. Na zbrusu nové palubovce, která byla rekonstruovaná poprvé od povodní 2002, začali hráči trénovat poprvé v polovině srpna. Domácí fanoušci si ji budou moci poprvé prohlédnout 25. srpna, kdy přivítáme ve Sportovní hale Lvy Praha, kteří se netají titulovými ambicemi.

Po příjezdu Filipa Stoiloviče ze Srbska je kádr Jihostroje již téměř v kompletním složení. Poslední chybějící součástkou Jihostroje je španělský nahrávač Miguel De Amo, který se kvůli reprezentačním povinnostem připojí k týmu na začátku září.

Jihostroj má naplánovaných šest přípravných utkání a dva turnaje – v Karlových Varech a Liberci. Kromě prvního domácího duelu proti Lvům Praha se fanoušci Jihostroje mohou těšit 27. srpna na zápas s Příbramí a zatím nepotvrzený je domácí přípravný zápas s Odolenou Vodou 8. září. 

Začátek všech utkání ve Sportovní hale je v 16:30, vstup do haly bude možný od 16. hodiny. Na domácí zápasy je pro všechny fanoušky zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Jihostroj, volejbal, přípravná utkání, Praha, Příbram, sportovní hala, Srbsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přemysl Javornický

Odolena Vodě. Odolen by byl rád.

Úterý, 18. srpna 2020, 14:51Odpovědět

Přípravné zápasy začínají. Jihostroj se v úterý představí v Příbrami, doma poprvé 25. srpna s Prahou  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.