Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pojď hrát za Jihostroj. Volejbalisté pořádají nábor chlapců i děvčat

PR článek

Nejen A-tým Jihostroje, ale i mládež nejúspěšnějšího jihočeského klubu sbírá úspěchy. V poslední sezoně dokonce získala medaili v úplně každé chlapecké kategorii. Od 4. září pořádá Jihostroj nábor chlapců i děvčat z prvního stupně základních škol.

„Více medailí, než jsme získali v uplynulé sezoně, už ani není možné získat,“ pochvaluje si šéftrenér mládeže Vojtěch Zach, který má na starosti celou mládež Jihostroje. Ta čítá téměř 300 dětí s rovnoměrným zastoupením chlapců a dívek. „Snažíme se vychovávat nejen kvalitní sportovce, ale především dobré lidi. Pokud mají rodiče doma dítě, které se rádo hýbe a líbí se mu volejbal, je pravý čas přijít mezi nás,“ zve Vojtěch Zach nové zájemce.

Od 4. září si mohou děti přijít vyzkoušet volejbalový trénink a stát se členy Jihostroje. Nábor chlapců probíhá každé pondělí a středu od 16 do 18 hodin na Základní škole Oskara Nedbala (vstup z ulice E. Rošického. Rodiče se mohou se svými dotazy obracet na manažerku mládeže Kateřinu Kohoutovou (katerina.kohoutova@volejbalcb.cz, 725 030 315).

Dívky začínají trénovat od 5. září a scházet se budou pravidelně každé úterý a čtvrtek na ZŠ Bezdrevská od 16:00 do 17:30. Kontaktní osobou pro nábor dívek je trenérka mládeže Zuzana Mlsová (zuzkamlsova@gmail.com, 722 791 844). S sebou dětem stačí sportovní oblečení, sálová obuv a pití.

Vyzkoušet si volejbal mohou děti hned první školní den 4. září přímo u Samsonovy kašny, a to v rámci akce Náměstí se hýbe.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky volejbal, Jihostroj, nábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pojď hrát za Jihostroj. Volejbalisté pořádají nábor chlapců i děvčat  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.