Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Volejbalová Liga mistrů v Českých Budějovicích. Vyhrajte vstupenky na Jihostroj

Nejatraktivnější zápas sezonu je tu. Volejbalisty Českých Budějovic čeká první domácí duel v nejlepší klubové soutěži světa. Hned na úvod přivítají v úterý 28. listopadu od 17 hodin ve Sportovní hale polský velkoklub Jastrzebski Wegiel. Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát vstupenky zdarma.

Jihostroj hraje v sezoně 2023/24 skupinovou fázi Ligy mistrů a jako první zavítá na jih Čech velký favorit celé skupiny – Jastrzebski Wegiel, který se v uplynulém ročníku Ligy mistrů dostal až do finále Ligy mistrů a v polské PlusLize je úřadujícím mistrem. Jastrzebski Wegiel je klub plný hvězdných hráčů a úřadujících mistrů Evropy, jako jsou Tomasz Fornal, Jakub Popiwczak nebo Norbert Huber. Fanoušky volejbalu tak nepochybně čeká skvělá podívaná.

Očekává se, že ve Sportovní hale bude naplněna maximální kapacita, čemuž odpovídá velký zájem o vstupenky. Volejbalový klub proto doporučuje zakoupit vstupenky s předstihem online zde

Díky soutěži s Budějckou Drbnou však můžete utkání navštívit zdarma. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat do 27. listopadu, kdy v 10 hodin vyhlásíme výherce. Dva čtenáři získají po dvou volných vstupenkách na toto utkání.

Soutěž byla ukončena, vítězové byli kontaktování. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky české budějovice, volejbal, sport, liga mistrů, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalová Liga mistrů v Českých Budějovicích. Vyhrajte vstupenky na Jihostroj  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.