Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pátek 24. května 2024  |  Svátek má Jana
Bez reklam

Jihostroj zahájil předprodej permanentních vstupenek na novou sezonu

Jen krůček od vysněné obhajoby mistrovského titulu skončil v poslední sezoně VK Jihostroj České Budějovice. Nový ročník UNIQA extraligy však už klepe na dveře Sportovní haly, a tak není čas otálet s nákupem permanentních vstupenek na sezonu 2015/2016, ve které budou Jihočeši znovu hrát nejenom české soutěže, ale i evropské poháry.

„Odměnou našim vynikajícím příznivcům, kteří nás podporovali nejenom doma, ale i venku, je po dohodě s vedením klubu zlevnění cen permanentních vstupenek a jednotlivých vstupenek na zápasy evropského poháru. Věříme, že tímto krokem nalákáme do ochozů Sportovní haly i nové fanoušky, kteří se přijdou podívat na špičkový český a evropský volejbal,” říká zástupce marketingové agentury VK Jihostroj České Budějovice Libor Matoušek mladší.

Základní vstupné pro všechna utkání (extraliga, Český pohár, Pohár CEV) činí 100 korun, zlevněné stojí 60 korun. Permanentní vstupenka na celou sezonu včetně play-off vyjde na 1300 korun, zlevněná pak na 800 korun. Děti do 15 let a držitelé průkazu ZTP mají vstup zdarma.

Zlevněné permanentní vstupenky jsou nadále určeny pro seniory nad 60 let a pro studenty, kteří se při koupi prokáží platným potvrzením o studiu pro letošní rok. Stále platí, že každý, kdo si zakoupí celoroční vstupenku, má možnost vybrat si přednostně své místo na sezení, které bude pouze jeho a na tribunách bude viditelně označeno. Od klubu navíc majitel základní permanentky obdrží jako poděkování hodnotný dárek v podobě fanouškovského trička ERREA.

Českobudějovičtí volejbalisté mají společně s vedením novou chuť po vytouženém ligovém prvenství. Drobná obměna kádru, která se udála v letních měsících přinesla do kádru svěží vítr a zatím se zdá, že vše šlape tak, jak má. Novým univerzálem je Brazilec Daniel de Souza Maciel, na libero se do Čech vrátil dlouholetý zkušený reprezentant Martin Kryštof a na nahrávce bude krýt záda Filipu Habrovi talentovaný juniorský reprezentant Kristián Červinka. Soupisku doplnili také Jiří Kraffer a Jakub Pochop.

Konečné druhé místo v posledním volejbalovém ročníku UNIQA extraligy poslalo VK Jihostroj České Budějovice do evropského Poháru CEV. V prvním kole čeká na Jihočechy soupeř z Nizozemska - Dynamo Apeldoorn. Když svěřenci trenéra Jana Svobody postoupí, do vyzývací fáze, kde by se střetli se soupeřem z Ligy mistrů, by je čekaly ještě dvě překážky. Ta první v podobě vítěze duelu mezi francouzským Lyonem a německým Dürenem.

Cesta zpátky na český vrchol ale nebude jednoduchá. Největším aspirantem na titul bude totiž finálový přemožitel z Liberce. Dukla zůstala ve stejné sestavě a brousí si zuby i na úspěch v Lize mistrů. Na paty bude určitě šlapat i loňský nováček - VK ČEZ Karlovarsko. Západočeši s trenérskou dvojicí Brom - Novák znovu posílili a chtějí na čele tabulky míchat kartami. Zapomínat se ale nesmí ani na Zlín, Příbram nebo Ostravu.

Permanentní vstupenky na novou sezonu, které platí také na zápasy týmu EGE, lze zakoupit v kanceláři manažera klubu Stanislava Pochopa ve Sportovní hale. Je možné si je i rezervovat prostřednictvím e-mailu: manazer@volejbalcb.cz.

Foto Matěj Večeřa

Štítky vstupenka, VK Jihostroj České Budějovice, mistrovství Evropy, sportovní hala, Česká volejbalová extraliga mužů, Liga mistrů UEFA, Martin Kryštof, Jan Svoboda, Filip Habr, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj zahájil předprodej permanentních vstupenek na novou sezonu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.