Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Do Českých Budějovic zavítají příbramští horníci

V sobotu se na jihu Čech proti domácímu Jihostroji představí Příbram, která vždy byla zárukou skvělého sportovního zážitku. Příbramští po minulé sezoně obměnili kádr a netají se ambicemi na medailové umístění.

Kádr hostujícího družstva Euro Sitex Příbram doznal oproti minulému ročníku Uniqa extraligy vcelku zásadních změn. Přišel nahrávač Ondřej Kust, z Jihostroje libero David Juračka a univerzál Jakub Novotný. Dále Středočeši angažovali dvě zahraniční posily. Sečteno, podtrženo, hosté mají velmi zkušený tým, který může potrápit i ty nejlepší.

Jihostroj se na duel 8. kola po čtvrtečním utkání s ČZU Praha připravoval jen zlehka. „Nemáme moc času se nějak speciálně připravovat. Někteří hráči dnes jen lehce potrénovali a na poradě jsme si ukázali, co chceme proti Příbrami hrát,“ prozradil pro klubový web těsně po čtvrteční výhře nad akademiky trenér domácích Jan Svoboda.

Utkání začíná netradičně ve 20 hodin, a proto nebude otevřen dětský koutek. Mač s Příbramí je určitě jedním z vrcholů podzimní části soutěže a fanoušci se můžou těšit na zábavnou podívanou, na kterou stojí za to do Sportovní haly přejít po skončení hokejového utkání mezi Motorem a Havlíčkovým Brodem.

Autoři

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, Euro Sitex Příbram, Uniqa extraliga, 8. kolo, České Budějovice, Příbram, Jihostroj, Česko, Česká volejbalová extraliga mužů, Jakub Novotný, Praha, Jan Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Českých Budějovic zavítají příbramští horníci  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.