Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Jihostroj čekají tři utkání v řadě na palubovce soupeřů

Zítra odcestuje českobudějovický VK Jihostroj do Ústí nad Labem, hned v pondělí ho čeká cesta do Paříže a následující sobotu pojede do Starého Města.

Volejbalisty Jihostroje čeká velmi náročný týden plný cestování. První pouť autobusem, kterou tým podnikne, míří do Ústí nad Labem, kam se jede skoro čtyři hodiny.

„Čeká nás takový opravdu cestovní týden. Kluci budou v autobuse trávit celé dny. V Ústí se poprvé utkáme s nově sestaveným družstvem pod vedením Reného Dvořáka. Z původních hráčů zde zůstali pouze mladý Mach a Bican, který již příliš nenastupuje. Z Příbrami přišel nahrávač Pekárek a libero Kotek. Z Českých Budějovic Ústí získalo mladého Hrzána. Dále jsou tam noví hráči jako je Hikš, Kraus, Vodvárka a Bartůněk, kteří zatím nikde moc nehráli a jsou pro nás poměrně neznámí,“ okomentoval sobotní duel Jan Svoboda, trenér Jihostroje.

Po utkání na severu Čech se Jihostroj bude připravovat na dlouhou cestu do Paříže na poslední venkovní utkání Ligy mistrů v základní skupině. Do hlavního města Francie vyrazí jihočeský celek také autobusem stráví v něm 10 až 12 hodin.

Po středečním utkání se Českobudějovičtí vrací zpátky domů a o víkendu pojedou zase minimálně čtyři hodiny do Starého Města. Dohromady tedy hráči procestují něco okolo 40 hodin, což je za týden poměrně slušná dávka.

V domácí hale Jihostroj uvidíme až 18. prosince proti Budvě, která zatím v Lize mistrů podává velmi kvalitní výkony.

Autoři

Štítky volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, venkovní utkání, Ústí nad Labem, Paříž, Staré Město, Jihostroj, Liga mistrů UEFA, Jan Svoboda, Česko, Francie, České Budějovice, Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj čekají tři utkání v řadě na palubovce soupeřů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.