Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jihostrojáci potřebují fanoušky. Pojeďte do Liberce!

Volejbalisté Jihostroje tento týden rozehrají finálovou sérii play-off Uniqa extraligy na palubovce soupeře. Výhodu začít v domácím prostředí má díky svému triumfu v základní části soutěže Dukla Liberec. Při obou zápasech požene budějcké hráče dopředu skupina fanoušků z jihu Čech.

Fanklub VK České Budějovice naplánoval možnost výjezdu pod Ještěd pro zájemce o jedno, nebo i obě venkovní utkání. Všichni ti, kteří budou chtít v Liberci vidět oba zápasy českobudějovických volejbalistů, by vyrazili v osmimístné dodávce.

„Na naftu se složíme a ubytko si zaplatí každý sám,“ říká člen fanklubu Honza Novotný a dodává, že bonusem pro všechny příznivce Jihostroje od vedení klubu budou vstupenky na obě venkovní utkání zadarmo.

Pokud zájem o výjezd projeví velký počet příznivců Jihostroje, fanoušci vyrazí na páteční mač na otočku autobusem nebo mikrobusem. V tom případě se ale musí přihlásit aspoň 40 lidí. Fanklubáci za tenhle výlet zaplatí 250 Kč, ostatní to budou mít o padesát korun dražší.

„Hlaste se na facebookové události nebo mailem na adresu sumi@jihostrojfans.cz. Ve čtvrtek odpoledne dáme na Facebooku vědět, jestli pojedeme hromadně,“ upřesnil jeden z jihostrojáckých bubeníků možnost, jak se přihlásit do party mířící na sever Čech. Odjezd bude v pátek v poledne od Sportovní haly.

Štítky volejbal, VK Dukla Liberec, VK Jihostroj České Budějovice, Fanklub VK České Budějovice, výjezd do Liberce, Liberec, Jihostroj, Česko, Česká volejbalová extraliga mužů, Dukla Liberec, Ještěd, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostrojáci potřebují fanoušky. Pojeďte do Liberce!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.