Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kadetky budějcké Slavie PF se baví volejbalem

Nově složené prvoligové družstvo kadetek VŠSK Slavia PF České Budějovice se v první části soutěže umístilo nejlépe z jihočeských týmů před SK Třebín i Volejbalem Tábor. Jako jediné z Jihočešek dokázala budějcká děvčata obrat o body některého z konkurentů z jiných krajů.

Přesto ve své první ligové sezoně družstvo především sbírá zkušenosti. Ve druhé části soutěže se postupně utká s družstvy Náchoda, Liberce a Jihlavy.

„Jedná se o velmi silné soupeře, ale my uděláme vše proto, abychom nějaký ten cenný skalp získali!“ říká trenér kadetek Slavie PF Michal Stašek.

„Ale volejbal a týmový sport obecně není jen o hnaní se za body, proto se snažíme užít si zápasy především s úsměvem,“ vzkazují mladé volejbalistky.

Zároveň zvou všechny fanoušky na další domácí zápasy v sobotu 8. února proti východočeskému Náchodu v hale Jihočeské univerzity Na Sádkách. Hrát se bude od 10 a 14 hodin.

Na týmové fotografii jsou v horní řadě zleva Hovorková, Václavíková, Krotká, Petrželová, Kořínková, trenér Stašek, Bublová, Šídlová, Procházková, Kalinová, A. Michalovová, dole Perušičová, Chrtová a Petříková. Na snímku chybí M. Michalovová.

Napsal Michal Stašek

Štítky volejbal, VŠSK Slavia PF České Budějovice, 1. liga kadetek, Michal Stašek, VK Jihostroj České Budějovice, Náchod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Liberec, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kadetky budějcké Slavie PF se baví volejbalem  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.