Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mistři! Mistři! Mistři! Jihostroj vyhrál 3:1 a obhájil titul!

Je to tam! Budějčtí volejbalisté porazili i ve čtvrtém utkání finále Uniqa extraligy Liberec a mají zlato! Na krku se jim houpe jen pár minut, před chvílí dohráli druhé utkání na půdě Dukly. Tentokrát zvítězili 3:1. Celým play off proklouzli jako nůž máslem a neztratili ani jediný zápas. Se zlatými medailemi se nyní vydají zpět domů, kde budou pokračovat v oslavách.

Sedmý titul v historii budějckého klubu by měl dorazit s výpravou hráčů a fanoušků do jihočeské metropole dnes v pozdních hodinách, možná ale také nad ránem. Zítra by měly oslavy pokračovat tradičně od dopoledne v Masných krámech. cheeky

I v dnešním utkání byl Jihostroj na hřišti pánem. Tedy kromě prvního setu, který prohrál. V těch dalších opět trápil liberecké smečaře těžkým podáním, kvalitní obranou a velkou úspěšností v útoku.

Budějcká mašina získala pátý titul během šesti let a potvrdila, že je v současnosti tím nejlepším, co české palubovky nabízejí.

Super! Jsme šťastní, tyhle pocity se neomrzí! křičel šťastný kapitán Jihostroje Michal Sukuba. Opět jsme potvrdili, že máme výbornou formu, a i když hrál Liberec pomerně slušně, byli jsme lepší. A teď to všechno pěkně oslavíme, dodala rozzářená opora mistrů.

"Sezona byla hodně těžká a jsme rádi, že jsme ji zakončili titulem. Kluci odehráli celou finálovou sérii parádně," sdělil budějcký trenér Jan Svoboda.

VK Dukla Liberec - VK Jihostroj České Budějovice 1:3 (22, -14, -23, -18)

Čas: 97 minut. Rozhodčí: Labašta, Hudík. Diváci: 875. Konečný stav finálové série: 0:4

Liberec: Hadrava, Beer, Ticháček, Řezníček, Staněk, Hýský, libero Kopáček - Vodvárka, Démar, Piovarči. Trenér Michal Nekola.

Jihostroj: Zapletal, Novotný, Rojas, Fila, Mach, Sukuba, libero Juračka - Smrčka. Trenér Jan Svoboda.

Autoři

Štítky Jihostroj, Liberec, Česká volejbalová extraliga mužů, Jan Svoboda, VK Dukla Liberec, VK Jihostroj České Budějovice, Michal Nekola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

Gratulace, ale mohli to pustit a vyhrát až doma :-)

Úterý, 24. dubna 2012, 08:46Odpovědět

Hawky

Gratulace pinkálisti!!!!! A teď k pivíčku :-)

Úterý, 24. dubna 2012, 08:14Odpovědět

Mistři! Mistři! Mistři! Jihostroj vyhrál 3:1 a obhájil titul!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.