Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Neúspěšný start Ligy mistrů: Budva rozstřílela Jihostroj

Tvrdým servisem smázl černohorský mistr z Budvy v prvním utkání základní skupiny C volejbalové Ligy mistrů českobudějovický Jihostroj v poměru 3:0 na sety. Ve všech třech setech se Jihočechům nepodařilo dostat se nad dvacetibodovou hranici. Budva byla lepší ve všech činnostech.

Nepříliš povedeným utkáním zahájili hráči Jihostroje letošní ročník Ligy mistrů. Na zápas do Budvy odjeli již ve středu ráno a doufali, že z destinace, kterou již znají z loňského roku, přivezou alespoň nějaké body. Proti však byl posílený kádr domácího týmu, který soupeře předčil skoro ve všech činnostech a již od prvního setu si přesvědčivě kráčel pro vítězství.

I když se černohorský kádr skládá zejména z nejlepších domácích hráčů, tak nejjasněji zářící hvězdou Budvy byl italský nahrávač Falaschi, který svým spoluhráčům servíroval míče výhradně na jednoblok.

Jelikož Budva byla lepší i v přihrávce, tak se pro naše středové hráče stala prakticky neubránitelná a z tohoto faktu, ke kterému se přidala i špatná přihrávka Jihočechů, plynul velký bodový rozdíl na konci všech tří setů.

Jihostroj v úvodu každé sady držel krok, ale pak domácí přitlačili na servisu a odskočili na čtyř až pětibodový rozdíl, který hosté již nebyli schopni stáhnout.

Naprosto nejhorší byl v tomto ohledu set třetí, kde Jihostroj dostával esa i z poměrně lehkých servisů a zastavit se to nepodařilo ani střídajícímu Michálkovi, který v loňské sezoně působil v play off na postu libera. V poslední sadě tak domácí uštědřili Jihočechům drtivou porážku 25:15.

Budvanska Rivijera Budva - VK Jihostroj Č. Budějovice 3:0 (18, 18, 15)

Čas: 67 minut. Rozhodčí: Knizhnikov (Rusko), Altiparmak (Turecko).

Autoři

Štítky volejbal, Budvanska Rivijera Budva, VK Jihostroj České Budějovice, Liga mistrů, základní skupina C, Budva, Jihostroj, Liga mistrů UEFA, Rusko, Turecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neúspěšný start Ligy mistrů: Budva rozstřílela Jihostroj  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.