Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Extraligový volejbal zadarmo? Vyhrajte vstupenky!

Volejbalový Jihostroj dává před prvním zápasem této sezony na vlastní palubovce svým fanouškům možnost vyhrát prostřednictvím mediálních partnerů klubu šest volných vstupů na nadcházející soutěžní ročník 2012/2013. A dva z nich jsou připraveny pro čtenáře Budějcké Drbny!

Soutěž o originální fanouškovská trička a dvě celoroční vstupenky, které budou platit na všechna domácí utkání jak Uniqa extraligy, tak i Ligy mistrů a Českého poháru, poběží na webu www.budejckadrbna.cz do páteční 16. hodiny odpolední.

Jak vyhrát? Zodpovězte následující otázku e-mailem na adresu redakce@budejckadrbna.cz a počkejte, zda se na vás usměje štěstí. Z došlých správných tipů určí los dva čtenáře Budějcké Drbny, kteří se můžou těšit na hodnotné výhry.

Jaký je rodinný stav Petera Pláteníka, nové posily Jihostroje?

A) svobodný
B) ženatý
C) rozvedený

Do elektronické zprávy nezapomeňte připsat vaše jméno a číslo mobilního telefonu, abychom mohli výherce bezprostředně po losování kontaktovat.

Ceny si oba výherci vyzvednou před sobotním duelem Jihostroje s Ostravou ve Sportovní hale u šéftrenéra mládeže Vojtěcha Zacha.

O další vstupenky budou v následujících dvou dnech soutěžit také posluchači rádia Kiss Jižní Čechy a diváci Jihočeské televize.

SOUTĚŽ SKONČILA

Petr Pláteník, nová posila Jihostroje České Budějovice, je rozvedený. Správně tedy byla možnost C.

Volný vstup na celou sezonu 2012/2013 a fanouškovské tričko vyhráli čtenáři Jaromír Novák a Markéta Eliášová. K hodnotným cenám jim gratulujeme!

Štítky volejbal, Jihostroj České Budějovice, soutěž, volný vstup, tričko, vstupenka, Jihostroj, Drbna.cz, Liga mistrů UEFA, Česká volejbalová extraliga mužů, Peter Pláteník, Jaromír Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Extraligový volejbal zadarmo? Vyhrajte vstupenky!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.