Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Volejbalistky Madety přivezly z Brna všech šest bodů

První liga ženského volejbalu se blíží do finále a Madeta si udržela první příčku i po dvou zápasech v Brně. V pátek se sice madetky dostávaly do hry trochu pomaleji, ale od poloviny prvního setu se hra zlepšovala a dobrým výkonem získaly jak první, tak druhý set.

Ve třetím setu se přestal dařit příjem a Brno odskočilo na rozdíl šesti bodů. Tento náskok Madeta naštěstí stáhla, ale v koncovce měly více štěstí Brňanky. Ve čtvrtém setu však hráčky Budějc předvedly výborný výkon a nedaly Brnu šanci.

Pátek 27. února 2015

VK Moravská Slávia Brno - VK České Budějovice 1:3 (-21, -17, 23, -15)

VK České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Cimbálková, Šílená, Kubíčková, Andrýsková - libero Tomanová. Střídaly Slabová, Švejdová a Karvánková. Trenér Milan Šimonek.


V sobotním zápase drželo Brno krok vždy jen na začátku každého setu. V dalším průběhu se vždy přestalo Brňankám dařit a nedokázaly rozjeté Madetě vzdorovat. Za pětasedmdesát minut byl zápas u konce. Madeta tak zůstává s jednobodovým náskokem na prvním místě tabulky.

Sobota 28. února 2015

VK Moravská Slávia Brno - VK České Budějovice 0:3 (-18, -16, -20)

VK České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Cimbálková, Karvánková, Kubíčková, Andrýsková - libero Tomanová. Střídaly Slabová, Švejdová a Šílená. Trenér Milan Šimonek.

Tuto sobotu a neděli odehrají budějcké hráčky poslední dva domácí zápasy. Bohužel kvůli naplněnosti Sportovní haly budou tato střetnutí odehrána v náhradní hale Na Sádkách. Utkání začínají v sobotu od 18 hodin a v neděli od 10 hodin.

Tabulka 1. ligy žen ve druhé části soutěže: 1. VK České Budějovice (38 bodů), 2. TJ Tatran Střešovice (37), 3. TJ Sokol Nusle (33), 4. TJ Sokol Dobřichovice (18), 5. VK Moravská Slávia Brno (12), 6. TJ Lokomotiva Břeclav (6).

Napsala Jiřina Karvánková

Štítky VK České Budějovice, volejbal, Madeta, ženy, Brno, madetky, VK Jihostroj České Budějovice, Česká obec sokolská, České Budějovice, TJ Tatran Střešovice, TJ Lokomotiva Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalistky Madety přivezly z Brna všech šest bodů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.