Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Volejbalové Final Four v budějcké Sportovce vrcholí

Finále Českého poháru ve volejbale mužů bude po včerejší prohře Jihostroje s Příbramí bohužel bez jihočeské účasti. Od 18 hodin vyzvou kocouři v budějcké Sportovce Duklu Liberec, o dvě hodiny dříve začne na stejném místě ženské finále mezi Prostřejovem a Olympem Praha.

ČTĚTE TAKÉ: Příbram nepustila Jihostroj do finále Českého poháru

„Chápeme, že ve většině fanoušků Jihostroje se aktuálně mísí naštvání se smutkem ze včerejšího výsledku. Ale přijďte dnes na obě finálová utkání! Finalisté si rozhodně nezaslouží, aby se k nim volejbaloví příznivci otočili zády,“ vzkazuje Libor Matoušek z marketingu jihočeského klubu, který volejbalové Final Four v Českých Budějovicích pořádá.

Na začátku obou utkání vhodí finalisté na tribuny budějcké Sportovní haly malé míčky Gala jako pozornost pro diváky, během ženského finále si diváci zasoutěží o jízdní kolo Leader Fox za 15 tisíc korun! Také v dětském koutku budou probíhat soutěže pro ty nejmenší a každé dítko jistě dostane nějaký ten dáreček.

„A pokud bude harmonogram zápasů vycházet a zápas mezi Libercem a Příbramí začne o něco později, tak bychom mohli mezi ženským finálovým duelem a finále mužů pustit dnešní hokejový mač mezi Českou republikou a Slovenskem na LED velkoplošné obrazovce a společně zafandit našim!“ dodal Matoušek.

Finálový program

Od 16 hodin
VK Agel Prostějov - PVK Olymp Praha

Od 18 hodin
VK Dukla Liberec - VK Euro Sitex Příbram

Štítky volejb, volejbal, finále, VK Jihostroj České Budějovice, Příbram, PVK Olymp Praha, Dukla Liberec, VK Dukla Liberec, VK AGEL Prostějov, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalové Final Four v budějcké Sportovce vrcholí  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.