Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Z Dobřichovic přivezla Madeta pouze dva body

Minulý týden odehrály volejbalistky Českých Budějovic dva zápasy na hřišti Sokola Dobřichovice, který se oproti loňskému roku drží na postupové příčce mezi nejlepšími šesti družstvy 1. ligy. Tento dvojzápas se však madetkám vůbec nepovedl a zaznamenaly tak první ztrátu všech tří bodů.

Celý týden bojovalo pět hráček s chřipkou a bohužel i s teplotami, tudíž musely vynechat tréninky. Některé odjížděly na zápas skoro z postele. Navíc nahrávačku Kačku Lundákovou nepustily pracovní povinnosti a kvůli operaci kolene nemohl jet ani trenér Milan Šimonek, kterého zastoupil Jan Vobr.

I přesto začala Madeta první zápas výborně a po dvou poměrně lehce vyhraných setech to vypadalo na hladký průběh pátečního zápasu. Dobřichovice však začaly riskovat a zatlačily Madetu servisem. Nakonec se jim podařilo dostat zápas do pátého setu. Ten naštěstí ženy z jihu Čech zvládly.

Pátek 28. listopadu 2014

TJ Sokol Dobřichovice - VK Madeta Č. Budějovice 2:3 (-21, -17, 17, 15, -11)

VK Madeta České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Karvánková, Švejdová, Kubíčková, Andrýsková - libero Tomanová. Střídaly Mourečková, Cimbálková, Slabová, Černá a Šílená. Trenér Jan Vobr.

V sobotu pokračovaly Dobřichovice svojí riskantní hrou a až na jeden set celý sobotní zápas ovládly. Madetky tak poprvé v sezoně ztratily tři body.

Sobota  29. listopadu 2014

TJ Sokol Dobřichovice - VK Madeta České Budějovice 1:3 (18, 22, -16, 21)

VK Madeta České Budějovice: Nejedlá, Kotlabová, Karvánková, Cimbálková, Kubíčková, Slabová - libero Tomanová. Střídaly Andrýsková, Švejdová, Černá a Šílená. Trenér Jan Vobr.

Posledním zápasem letošního roku bude dnes (18:00) a zítra (10:00) budějcké derby, kdy do Sportovní haly přijede soupeř odnaproti - VŠSK Slávia PF České Budějovice. Snad si diváci zpestří mikulášskou nadílku i volejbalem a přijdou děvčatům zafandit.

Napsala Jiřina Karvánková

Štítky volejbal, TJ Sokol Dobřichovice, VK Madeta České Budějovice, 1. liga žen, Dobřichovice, Madeta, České Budějovice, Česká obec sokolská, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Dobřichovic přivezla Madeta pouze dva body  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.