Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ostatní sporty

TJ Karate České Budějovice chystá na neděli exhibici závodních skupin a oddílů

Hala Katedry tělesné výchovy a sportu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích uvidí v neděli 19. března exhibici závodníků všech tréninkových skupin TJ Karate České Budějovice. Na Sádkách se tak představí i sportovní přípravka nebo závodní...

Štíři prohráli v Turnově 6:10 a mají po sezoně. V sérii ztratili vedení 2:0

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice prohráli v rozhodujícím pátém čtvrtfinále s TJ Turnov 6:10 a do semifinále nepostoupili. Pro Jihočechy je to velká sportovní škoda, protože vyhráli první i druhý zápas.

Neděle patří v Performance Power Center České Budějovice dřepům a cvičení zdarma

Další možnost, jak začít se cvičením, budou mít zájemci v neděli 19. března v Performance Power Center České Budějovice. Od 10 hodin zde seminář ke správnému zvládání techniky dřepu a všech jeho variant, o hodinu později si mohou první lekci...

Turnov vyhrál na jihu Čech i podruhé a srovnal na 2:2. Štíři musí zabojovat ve středu na hřišti soupeře

Další gólovou přestřelku florbalisté FBC Štíři České Budějovice ve čtvrtfinále Národní ligy s TJ Turnov nevyhráli. Po velkém boji prohráli 6:7 v prodloužení a stav série je 2:2.

Štíři inkasovali ve třetí sekundě a nezvládli první třetinu. Turnov snížil v sérii na 1:2

Třetí čtvrtfinále Národní ligy ve florbale hráčům FBC Štíři České Budějovice nevyšlo. Rozhodující třetí bod Jihočeši s TJ Turnov po porážce 3:6 nepřidali. Série pokračuje dnes od 13 hodin.

Čtvrtfinále s Turnovem zahájili Štíři venkovní výhrou. V neděli se hraje druhý zápas

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice vstoupili do nadstavbové části Národní ligy výhrou 6:4 na hřišti Turnova. Série hraná na tři vítězství pokračuje v neděli večer. V Budějcích se bude hrát příští víkend.

Štíry si překvapivě vybral druhý tým po základní části Turnov

Nečekanou volbu učinilo vedení TJ Turnov, které si jako soupeře pro první kolo play-off florbalové Národní ligy vybralo FBC Štíři České Budějovice. První zápas se odehraje 4. března.

Štíři završili základní část prohrou v Chomutově. A vyhlíží večerní výběr soupeře pro play-off

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice prohráli v posledním kole základní části Národní ligy v Chomutově 5:6. O výhru Jihočeši přišli v samém závěru zápasu.

Na Lipně změří své síly sjezdaři i slalomáři

Nejen rekreační lyžaři, ale také závodníci všech věkových kategorií vyrážejí v letošní zimě do Skiareálu Lipno. Lyžařské kluby využívají místní sjezdovky ke kvalitním tréninkům a nechybí ani soutěžní akce, při kterých lyžaři i snowboardisté změří...

Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.