Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ostatní sporty

Štíři přivzali do síně slávy kapitána Kudláčka, který se těší na play-off

Důležitým hráčem florbalového klubu Štíři České Budějovice je Michael Kudláček. Za svou oddanost klubu se dostal do síně slávy, která u Štírů nese název KLM KLUB. Před blížícím se play-off promluvil kapitán i o touze zahrát si se Štíry vyšší soutěž.

Karatisté měli skvělý start do evropského šampionátu. Debutantka Šáchová získala bronz

Reprezentaci České republiky na mistrovství Evropy mládeže tvoří početná výprava TJ Karate České Budějovice. A hned první den turnaje získala bronzovou medaili dorostenka Martina Šáchová.

Oblastní přebor mladých tenistek vyhrála hlubocká Vondrášková

V hale tenisového klubu LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice se utkaly dorostenky v oblastním přeboru. Za domácí klub nastoupilo sedm hráček.

Martin Šonka poprvé vyhrál závod Red Bull Air Race

Skvělého úspěchu dosáhl v úvodním závodě nové sezony Red Bull Air Race český akrobatický pilot Martin Šonka. V Abú Zabí ovládl nejen třetí trénink, ale posléze kvalifikaci a celý závod, čímž vůbec poprvé získal vítězství v této prestižní letecké...

Martin Šonka vyhrál kvalifikaci prvního závodu Red Bull Air Race v Abú Zabí

Akrobatický pilot závodu Red Bull Air Race a bývalý armádní letec Martin Šonka uspěl v kvalifikaci na úvodní vzdušné klání sezony v Abú Zabí a do zítřejšího závodu nastoupí z první pozice. Před druhým Američanem Michaelem Goulianem získal náskok...

Ročníků maratonu v garáži může být tolik, dokud bude stát budova, říká jednatel klubu Šimek

Miroslav Šimek je jednatel Jihočeského klubu maratonců, který organizuje ojedinělý Mercury Maraton v podzemních garážích budějckého obchodního centra. Šéf klubu bilancuje po desátém ročníku běžeckého závodu.

Štíři prohráli s posledním Libercem a mají tři zápasy na skok v tabulce

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice se z krize nedostali a doma prohráli s FBC Panthers Liberec v prodloužení 5:6. Bod Jihočeši zachraňovali až v poslední minutě.

Chcete na sobě začít pracovat? V neděli se naskytne nová příležitost

Performance Power Center České Budějovice zve všechny fanoušky Budějcké Drbny na seminář o cvičení a základních cvicích, navíc s tím spojenou hodinovou lekci cvičení pro úplné začátečníky. To vše je navíc zdarma!

Oblastní přebor v hale LTC nabídl i souboj domácích hráček. Turnaj vyhrála favoritka Vondráková

Čtyřiadvacet hráček kategorie starších žákyň se představilo v hale LTC TONSTAV-SERVICE České Budějovice na oblastním přeboru. Domácí klub LTC poslal do hry čtyři naděje.

Pod rouškou tmy vybojoval ČK motorsport největší úspěch

Nocí dlouhých nožů vyvrcholil na přelomu ledna a února jubilejní dvacátý ročník Rallye Monte-Carlo Historique 2017. Závěrečný test pravidelnosti vedoucí přes legendární průsmyk Col de Turini (1607 metrů nad mořem) se posádce ČK motorsportu stejně...

Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.