Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Mistrovství světa ve florbalu můžete sledovat z budějcké fanzóny

Florbalové mistrovství světa odstartovalo první prosincový den v Praze. Češi mají na svém kontě po dvou zápasech jednu výhru a jednu prohru. Dnes je čeká další velmi těžký souboj proti Švýcarům, kteří patří ke světové elitě. Pokud chcete zažít atmosféru mistrovského zápasu, ale nechcete jet až do Prahy, můžete přijít na budějcký Sokolák. Připravena je tam totiž fanzóna.

VYSÍLANÁ UTKÁNÍ NA LED OBRAZOVCE
Čtvrtek 6.prosince:
16:30 – 1.A : vítěz P04  /čtvrtfinále 1
19:30 – 2.A : vítěz P02 /čtvrtfinále 3
Pátek 7.prosince:
15:10 – 2.B : vítěz P01 /čtvrtfinále 4
18:00 – 1.B : vítěz P03 /čtvrtfinále 2
Sobota 8. prosince:
16:00 – Vítěz čtvrtfinále 2 : Vítěz čtvrtfinále 3 /semifinále 1
19:00 – Vítěz čtvrtfinále 1 : Vítěz čtvrtfinále 4 /semifinále 2
Neděle 9.prosince:
13:00 – o 3. místo
16:00 – finále

Pražská O2 aréna a Podvinný mlýn si připsali hned na začátku mistrovství návštěvnický rekord. První den navštívilo utkání 31 tisíc diváků. Pokud ale nejste fanoušky plného stadionu, nebo se jen do Prahy nechystáte, ale přesto byste některý ze zápasů rádi viděli, máme pro vás řešení.  

„Florbal můžete sledovat od čtvrtka 6. prosince do neděle 9.prosince na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích, kde bude vybudována jihočeské venkovní fanzóna. Všichni sportovní fanoušci budou moci sledovat vyvrcholení šampionátu a za vůně palačinek a svařáku spolu s přáteli a rodinami fandit světovému florbalu. Vstup je zdarma,“ upřesňuje Barbora Čížková manažerka fanzóny v Českých Budějovicích.

Kromě sledování samotných utkání je připraven doprovodný program a soutěže, součástí florbalového městečka bude kryté hřiště, kde si mohou zahrát nejen děti. Pořadatelé doporučují přinést svou hokejku, možnost půjčení bude  ale také. Populární jistě bude fotokoutek, který se ponese ve florbalovo-vánočním duchu.

Fanzóna bude otevřena ve čtvrtek od 15 do 22 hodin. Přesně v sedm hodin bude přitom oficiální zahájení. V pátek můžete přijít fandit od 14 do 22 hodin. Sobotní otvírací doba bude delší, od 12 do 22 hodin. V neděli můžete přijít už v 9 hodin.

Foto Český florbal

Štítky florbal, fanzóna, mistrovství světa, Praha, čtvrtfinále, České Budějovice

Mistrovství světa ve florbalu můžete sledovat z budějcké fanzóny  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.