Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějčandy slavily úspěchy na soutěžích, převzaly si na radnici ocenění

Budějce mají stříbrnou karatistku a zlaté mažoretky, které nás reprezentovaly v zahraničí. Všechny se dočkaly přijetí a ocenění na radnici.

Martina Šáchová je úspěšná mladá karatistka, která zápasila v italském Caorle. Zde se konalo finále světové ligy karate WKF, ve kterém Martina vybojovala stříbrnou medaili.

To pro bojovnici znamenalo hned trojitý úspěch – druhé místo ve světové soutěži, historicky první medaile pro Česko z mládežnické světové ligy a jako třešnička na dortu porážka letošní bronzové medailistky z mládežnických olympijských her.

Za úspěch a výbornou reprezentaci města obdržela Martina z rukou primátora poukázku na nákup sportovních potřeb a přání dalších úspěchů.

Zdar popřál i náměstek primátora Juraj Thoma členkám mažoretkového a twirlingového klubu Panenky.

„Děvčata získala na letošním Mistrovství Evropy v Chorvatsku ve své disciplíně Parade corps první místo a obhájila tak loňské zlato. Klub má za sebou mnoho úspěchů z předchozích let a desítky prestižních ocenění. Rád jsem jim poděkoval za příkladnou reprezentaci našeho města,“ uvedl Thoma.

Autoři | Foto c-budejovice.cz

Štítky Budějce, sport, karate, mažoretky, twirling, výhra, ocenění, radnice, Juraj Thoma, olympijské hry, Česko, Evropa, Chorvatsko, soutěž, Caorle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčandy slavily úspěchy na soutěžích, převzaly si na radnici ocenění  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.