Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

RunCzech tým zdraví běžce alespoň digitálně

Situace není lehká ani pro organizátory běžeckých závodů, dnes se měl konat Sportisimo 1/2Maraton Praha. Podívejte se na video, které organizátoři připravili během svých home office.

Dnes ráno se mělo kolem 15 tisíc lidí vzbudit s jemným šimráním v břiše. V sobotu 28. března v 10:00 totiž měl odstartovat Sportisimo 1/2Maraton Praha, kterého se každoročně účastní na 11 500 běžců, více jak tisíc dobrovolíků, tisíce fanoušků, desítky nadšených organizátorů, dodavatelů a věrných partnerů. Všichni však vzhledem k aktuální situaci zůstali doma. Organizátoři se však chtěli běžce pozdravit i tak, alespoň přes obrazovky počítačů nebo chytrých telefonů - natočili video, kde ze svých domovů zdraví běžce. 

„Už od středy večer máme takový zvláštní pocit. Měli jsme chystat Expo, kde se s běžci potkáváme. Je hrozně hezké vidět po delší době známé tváře, pozdravit se s našimi věrnými běžci, vodiči, elitními atlety, partnery na jednotlivých stáncích... O to ale teď na jaře přijdeme. Proto vznikl nápad pozdravit běžce alespoň takto, na sociálních sítích, kde s nimi můžeme udržovat kontakt. Ve videu jsou naše účetní, které pomáhají s výdejem čísel v Expu. Je tam zástupkyně za skladu, za Napoli Running i ředitelka marketingu. Je tam Lukáš Petrusek, známý běžec, který je již přes rok součástí týmu. Všem nám závod opravdu chybí."

„Myslíme na vás a těšíme se na startu 6. září," zazní ke konci videa. RunCzech před několika dny zveřejnil náhradní datum pro Sportisimo 1/2Maraton Praha. Volkswagen Maraton Praha, který byl na termínovce v květnu, zatím nový termín hledá. 

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky RunCzech, běh, závod, half marathon, Praha, SPORTISIMO, Světová výstava, Volkswagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RunCzech tým zdraví běžce alespoň digitálně  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.