Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Cyklista Kreuziger připraví v létě pro zájemce tratě na Lipně

Tratě, které připraví bývalý cyklista Roman Kreuziger, si budou moci vyzkoušet zájemci při letošním ČEZ Sport Festivalu Lipno 2024. Pořadatelský tým pod vedením olympijské vítězky Kateřiny Neumannové připravuje pro veřejnost i jiné sporty. Novináře o tom informoval mediální zástupce akce Tibor Alföldi. Loni festival u lipenské přehrady na Českokrumlovsku navštívilo 50 tisíc lidí.

„Všechny novinky budeme odhalovat postupně. Ale již nyní mohu slíbit, že opět nabídneme program doslova nabitý hvězdami sportu a hudby i nepřeberným množstvím sportovních a kulturních aktivit pro návštěvníky všech věkových kategorií, jednotlivce i celé rodiny. A pevně věřím, že přímo na Lipně uvidíme i sportovce z olympijské Paříže,“ řekla Neumannová.

Sport Festival Lipno se uskuteční od 16. do 25. srpna. Desetinásobný účastník Tour de France Kreuziger připraví na 18. srpna závody pro zájemce na tratích 20 a 60 kilometrů. Kromě toho si lidé na festivalu budou moci vyzkoušet například běžecký půlmaraton nebo turnaj v basketbalu tří proti třem. Uchazeči se už mohou registrovat na webu.

Akci na Lipně v minulých ročnících navštívili sportovci jako Eva Adamczyková, Gabriela Soukalová, Vít Přindiš a další. Osobnosti by měly dorazit i na letošní ročník. Kromě toho pořadatelé připravují řadu doplňkových aktivit a kulturních akcí.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky ČR, zábava, sporty, Jihočeský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista Kreuziger připraví v létě pro zájemce tratě na Lipně  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.