Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sobota bude ve Frymburku ve znamení sportu. Síly poměří dospělí i děti

V sobotu 23. května zavládne na náměstí ve Frymburku soutěživá atmosféra. Uskuteční se zde sportovní akce s názvem Frymburská wellness desítka & Májové kolo. Na své si přijdou jak dospělí, tak i jejich děti.

Dětští sportovci budou od deseti hodin dopoledne závodit v běhu a jízdě na in-line bruslích. Pořadatelé nezapomněli ani na nejmenší dětičky, které si užijí společný běh s rodiči. Právě tato disciplína měla vloni nejvyšší účast.

Po obědě ale přituhne. Na řadu přijde šestikilometrový závod koloběžek po Jezerní cyklostezce k Lipenské víle. Akce vyvrcholí ve 13:30, kdy dospělí poměří síly v běhu na 10 kilometrů.

Finální tečkou celé akce bude akustický koncert kapely Thomband v pivnici Na Rynku na náměstí. Pokud se chcete závodů aktivně zúčastnit, stačí se od 8 hodin přihlásit v Informačním centru Frymburk. Startovné je 100 korun, pro děti 20 korun.

Štítky Frymburk, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobota bude ve Frymburku ve znamení sportu. Síly poměří dospělí i děti  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.