Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mistrovství světa zahájeno, Češi už mají čtyři zlaté!

Jak vás Budějcká Drbna již informovala, tento víkend se na kanále v Českém Vrbném koná mistrovství světa juniorů a veteránů v raftingu.

Hned úvod šampionátu se nesl ve znamení velkých událostí a radosti pro české barvy. A jelikož jsem správná drbna, musím se o všechno podělit i s vámi.

V pátek jsem sledovala posádky na kanále, mluvila s Brazilci, jela se závodníky parníkem, poté se s nimi prošla městem na slavnostní zahájení a nakonec si také zatrsala při koncertech kapel Sjetý Noty 2 a Wade.

Velkou radost mi udělaly úspěchy českých vodáků v sobotním dopoledním programu. Ti získali zlato jak ve sprintu juniorů a juniorek, tak i veteránů a veteránek. Je to opravdu skvělý úspěch našich reprezentantů!

Přijeďte se do vodáckého areálu Lídy Polesné podívat i vy, mistrovství světa tam pokračuje až do neděle. Budějcká Drbna bude i nadále u toho!

Autoři

Štítky mistrovství světa, rafting, junioři, veteráni, České Vrbné, České Budějovice, areál Lídy Polesné, kanál, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovství světa zahájeno, Češi už mají čtyři zlaté!  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.