Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nohejbalisté venku podruhé v řadě nebodovali, prohráli v Čelákovicích

Nohejbalisté Dynama mají po úvodních dvou kolech extraligy na svém kontě jeden bod. Po remíze ve velmi vzdáleném Vsetíně tentokrát přišla těsná prohra na hřišti Čelákovic 4:6. Budějčtí jsou tak prozatím na předposledním sedmém místě.

Do druhého utkání na hřišti soupeře nasadilo Dynamo sestavu Chalupa - Ryneš, která ve třech setech přetlačila domácí duo Flekač - Kaděra. Dvojice Musil - Macura bohužel takové štěstí neměla a ve třech setech prohrála nad Spilkou s Kolenským.

Úvodní trojici obstarala sestava Chalupa - Fík - Ryneš, která ve třech setech nestačila na Spilku s Barešem a Kolenským. Druhá sestava ve složení Musil - Vondrášek- Matějka ve dvou setech porazila Flekače, Součka a Vedrala. Vložená dvojice Vondrášek - Fík a střídající Matějka přehrála ve dvou setech Součka, Vedrala a naskočivšího Bareše.

Poté Kolenský deklasoval Chalupu v singlu a bylo srovnáno. Musila formace poté nestačila ve třech setech na Spilkovu, zato Chalupova trojice přehrála Flekačovo trio. Domácím poté vyšly obě dvojice, které ve dvou setech vyhrály a mohly tak slavit vítězství 6:4.

„Utkání by slušela remíza, která by byla spravedlivá. Všichni nechali na hřišti všechno, takže se nikdo nemůže za dnešní výkon stydět. Zápas narušilo pár nepříjemných situací, kdy došlo k několika incidentům mezi fanoušky. Nemělo by se to na takovýchto duelech stávat. Dále mě mrzí několik neproměněných koncovek utkání, ale je to sport a tyto situace se často stávají. Spartak už mohl využít služeb Martina Spilky, který táhl společně s Míšou Kolenským domácí tým. Příštím soupeřem jsou Modřice, takže budeme chtít uhrát co nejlepší výsledek,“ komentoval výsledek vedoucí týmu Jan Vondrášek. 

Další střetnutí odehraje Dynamo doma na hřištích U Mlýnské stoky (v případě nepříznivého počasí v hale ve Starých Hodějovicích) v sobotu od 14 hodin. Soupeřem bude lídr aktuální tabulky z Modřic.

TJ Spartak Pokerman.cz Čelákovice "A" - TJ Propagační podnik Dynamo ČB 6:4

Vývoj utkání: 0:1, 2:1, 2:3, 4:3, 4:4, 6:4. Diváci: 150.

TJ Propagační podnik Dynamo České Budějovice: Musil, Ryneš, Vondrášek, Chalupa, Fík, Matějka, Macura

Zdroj: TJ Propagační podnik Dynamo České Budějovice

Štítky Čelákovice, Vsetín, SK Dynamo České Budějovice, Modřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nohejbalisté venku podruhé v řadě nebodovali, prohráli v Čelákovicích  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.