Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

O účast v budějckém 1/2Maratonu je velký zájem

Je tady poslední jarní nabídka na účast v masovém městském běhu RunCzech běžecké ligy! Zbývá posledních 50 startovních čísel na Mattoni 1/2Maraton České Budějovice, který se běží už tuto sobotu. Pokud se stanete členy RunCzech klubu, získáte startovné za zvýhodněnou cenu.

„Mírně jsme změnili trať, která namísto cyklostezky vede po Jiráskově nábřeží podél Vltavy,“ říká Zoran Bartek z organizačního týmu a dodává: „Opět se vyráží z náměstí Přemysla Otakara II. a přes staré město se pole vydá k řekám Vltavě a Malši.“

Pozdní start v 19 hodin dodává závodu podmanivou atmosféru. Už loňský první ročník připravil bouřlivou diváckou kulisu a přinesl výtečné časy, díky nimž se českobudějovický půlmaraton zařadil mezi dvacet nerychlejších na světě.

Hlavní závod letos poběží 2500 účastníků včetně čtyřčlenných štafet a dvojic 2RUN (10 + 11,0975 kilometrů), další tisícovka se může proběhnout v dm Rodinném běhu na 3 kilometry. Ukázat by se tu měla řada předních běžců v čele s domácím olympionikem Janem Kreisingerem.

Půlmaraton není jen o samotném závodu, bez pečlivé přípravy to nejde. Běžci z Jihočeského kraje, kteří tvoří přes 40 procent účastníků, mohli letos využít speciálního programu oficiálního fitness centra závodu - Fitness 14.

Pro zájemce byl připraven tréninkový plán šitý na míru vytrvalcům chystajícím se na Mattoni 1/2Maraton České Budějovice tak, aby jejich forma a výkon byly co nejlepší a běžci si mohli závod naplno užít.

Pro členy RunCzech klubu nabízí organizátor zvýhodněné startovné do hlavního závodu za 500 Kč, oproti plné ceně ve výši 800 Kč. Členství vás nic nestojí, stačí zaškrtnout políčko při registraci na webu www.runczech.com.

V ceně získáte nejen závodní číslo, ale i batoh, závodní tašku, občerstvení, medaili v cíli, informaci o čase v podobě SMS zprávy, diplom, masáž v cíli a také máte po celý den zdarma MHD ve městě. Členové RunCzech klubu mají další bohatou nabídku slev u partnerů RunCzech běžecké ligy.

Součástí závodu je také dm Rodinný běh určený rodinám s dětmi, který startuje dvě hodiny před hlavním závodem. Na trati o délce tři kilometry děti okusí úžasnou atmosféru velkých běžeckých závodů. Každý zaregistrovaný závodník, dospělý či dítě, dostane startovní číslo a tričko. Příjemný dárek na ně čeká i po absolvování trati. Každý v cíli obdrží medaili!

Další běh Mattoni 1/2Maraton Olomouc, který se koná 22. června, má již nyní vyčerpanou kapacitu závodních čísel. RunCzech běžecká liga pokračuje na podzim Grand Prix v Praze (7. září) a Mattoni 1/2Maratonem Ústí nad Labem (15. září).

Video z loňského ročníku

Tisková zpráva

Štítky RunCzech, Mattoni 1/2Maraton České Budějovice, Mattoni, České Budějovice, Vltava, Přemysl Otakar II., Grand Prix, Jan Kreisinger, Malše, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O účast v budějckém 1/2Maratonu je velký zájem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.