Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Skate park zůstane ve Stromovce, nový bude ve Čtyráku

Opravená U-rampa pro skateboardisty, která se od sportovní haly přestěhovala do Stromovky, bude uvedena do provozu příští týden. Náklady na stěhování a zajištění nezbytných úprav pro bezpečné užívání U-rampy pro skateboardisty ve Stromovce přesáhly částku sto tisíc korun. Nyní se ještě dokončují poslední úpravy a už od příštího týdne bude U-rampa opět fungovat.

„Skateboardové hřiště u sportovní haly muselo být vloni přestěhováno do Stromovky a původním záměrem bylo, že po skončení stavebních prací bude vráceno zpět. Situaci ale změnil vítězný projekt městem vyhlášené architektonické soutěže na park ve Čtyřech Dvorech. Ten totiž počítá s vybudováním zcela nového plácku pro skateboardisty,“ připomíná náměstek primátora Petr Podhola.

Podle Podholy se tak prodloužila doba náhradního provozu na území Stromovky. „S výstavbou nového parku v bývalém vojenském prostoru počítáme až v příštím roce, proto jsme se rozhodli U-rampu opravit a přestěhovat do Stromovky, což určitě udělá radost nejen jejím uživatelům, ale i občanům města, protože skateboard na chodník nepatří,“ dodává náměstek.

Štítky Stromovka, Petr Podhola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

Doufám, že bude ve městě jednou pořádný skejtpark a nejlépe někde v hale.

Neděle, 15. července 2012, 16:33Odpovědět

Skate park zůstane ve Stromovce, nový bude ve Čtyráku  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.