Středa, 1. listopadu 2023, 17:21
Husa upečená dozlatova podávaná se zelím a knedlíky a také další tradiční speciality, jako je například kaldoun. To jsou neodmyslitelné komponenty svatomartinských hodů. Také na Budějovicku chystají restauratéři to nejlepší ze svých receptů na husí...
Úterý, 29. srpna 2023, 09:21
Truhlařině se chtěl Tomáš Zimmel věnovat už jako dítě, když pozoroval svého dědu při práci se dřevem. Během zranění z fotbalu měl čas přemýšlet a tehdy se zrodil nápad na vlastní dílnu, kde by si plnil nejen svoje sny, ale hlavně sny svých...
Pondělí, 17. dubna 2023, 09:30
Jiří Berný v životě zvládl překonat onkologické onemocnění. Nemoc mu však přinesla trvalé následky, kvůli kterým má lékařsky diagnostikovanou částečnou invaliditu. Sedmačtyřicetiletý Budějčák i tak každé ráno vstává a těší se do práce. Zaměstnání...
Neděle, 5. března 2023, 09:30
Společnost Groz-Beckert Czech letos v lednu oslavila stejně jako Česká republika 30 let. Způsoby „zrození“ těchto „vrstevníků“ byly ovšem značně odlišné. Zatímco ČR před třiceti lety vznikla rozdělením tehdejšího Československa, Groz-Beckert vznikla...
Čtvrtek, 3. listopadu 2022, 09:13
Dozlatova upečená husa, knedlíky, zelí a další speciality, jako je například kaldoun. To jsou gurmánské komponenty, ze kterých se neodmyslitelně skládá menu svatomartinských hodů. Stejně jako po celé republice, žije tato tradice také na Budějovicku....
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.